Aluat de foietaj

de Cofetarul Vesel in Dulciuri, 27 Noi 2017 | 3959 vizualizari

 

Este un aluat foarte bun, pe care il puteti folosi in prepararea produselor de patiserie!

 

INGREDIENTE

  • 500 de grame de faina alba
  • 50 de grame de margarina topita
  • 250 de mililitri de apa rece
  • 2 linguri de sare
  • 250 de grame de margarina
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aluat de foietaj:

Amestecam faina cu sarea, apoi turnam apa si margarina in compozitie. Framantam aluatul si apoi il punem la frigider pentru 15 minute. Intindem margarina pe o foaie de copt, apoi o invelim in aluat. Intindem aluatul, apoi il impaturim. Vom face acest procedeu inca de 4 ori. Dupa fiecare procedeu punem aluatul la frigider 10 minute, apoi continuam. Dupa aceea aluatul poate fi folosit!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aluat de foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Palmieri