A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Cod pane cu cartofi cu usturoi, sos...

Postat de: Satisfyyourcravings in Peste

Pestele se decongeleaza, daca este nevoie si se usuca bine cu prosoape de hartie.  Cartofii se spala bine si se fierb in apa cu sare 15-17 minute pana cand sunt gatiti complet. ...Citeste continuarea

Cheesecake cu clementine si lamaie

Postat de: nico_nico in

Biscuitii se rup si se pun in blender. Se macina marunt si se adauga untul topit. Se amesteca bine. Intr-o forma patrata cu pereti detasabili se asaza stratul de biscuiti cu unt si se taseaza bine...Citeste continuarea

Ciulama de hribi

Postat de: GABRIELAGH in Mancaruri de legume

  Curatam ceapa si o tocam cubulete. Punem uleiul intr-o tigaie si, cand este incins, adaugam ceapa. O calim pana se inmoaie, dupa care adaugam hribii (eu am avut congelati si erau taiati in...Citeste continuarea

Ceafa de porc la tigaie

Postat de: ella87 in Porc

Portionam ceafa de porc (asta aveam prin frigider) in cubulete nu foarte mici, o tragem la tigaie in putin ulei, putin pana isi schimba culoarea. Turnam jumatate de pahar cu vin alb si acoperim cu...Citeste continuarea

Cornuri aperitiv

Postat de: mirela0911 in Aperitive / Garnituri

Intr-un bol se cerne faina. Se face o gropita in mijloc si se pune drojdia zdrobita. Se presara zaharul si apoi cam 100 ml lapte caldut. Se amesteca usor drojdia, apoi se lasa sa se...Citeste continuarea

Cheesecake cu jeleu de gutui

Postat de: Pungasa_Rogue in

Biscuitii se maruntesc la robotul de bucatarie, se amesteca cu untul topit (se framanta cu mana), apoi se aseaza pe un platou unde a fost pus un inel de la o tava detasabila pentru tort. Se da...Citeste continuarea

Crap la cuptor

Postat de: mihaelar63 in Crap / Caras

Pestele spalat se sareaza si se condimenteaza cu ierburi de Provence, piper cu coaja de lamaie. Se asaza crapul intr-o tava si se toarna deasupra vinul si uleiul. Puneti...Citeste continuarea

Ciorba de legume, cu ciuperci...

Postat de: RODIMUR in Ciorbe

Ciupercile se curăță de pielițe și de filamente, se spală în mai multe ape și se feliază. Se curăță rădăcinoasele (morcovii, pătrunjeii și țelina) se spală, se taie...Citeste continuarea

Ciolan de porc la cuptor

Postat de: trifadalia in Porc

Ciolanul se spala si se pune la condimentat de seara pana dimineata in bait.    Usturoiul se rade pe razatoarea mica, se adauga sarea, cimbrul si piperul, apoi acestea se freaca cu...Citeste continuarea

Chiroste-aperitiv si desert

Postat de: abetina in Aperitive / Garnituri

 Se pune faina de grau intr-un vas, peste faina se adauga uleiul, ouale, sarea si se framanta cu apa calduta la temperatura camerei, se face un aluat suficient de tare cat se se intinda usor...Citeste continuarea

Ciorba taraneasca - cu peste afumat

Postat de: mihaelar63 in Ciorbe

Legumele se curata si se spala. Ceapa se toaca marunt. La fel si rosia. Ardeii se taie cubulete. Dovlecelul si cartofii se taie cuburi. Sotati in ulei fierbinte ceapa...Citeste continuarea

Chiftelute de cartofi cu spanac

Postat de: madi_marin in Mancaruri de legume

Cartofii se curăţă, se spală şi se rad pe răzătoarea cu ochiuri mari. Se scurg bine de zeamă şi se amestecă cu spanacul decongelat şi scurs şi el, brânza rasă, oul, usturoiul...Citeste continuarea

Chifle cu fasole batuta, cabanosi...

Postat de: ancutsa in Porc

  Se lasă fasolea la înmuiat câteva ore, să se hidrateze bine. Se pune fasolea la fiert cu apă şi puţină sare, se ia spuma, apoi se schimbă apa. Când începe...Citeste continuarea

Casuta cu povesti din turta dulce

Postat de: abetina in

Se pun intr-o craticioara margarina, zaharul si se topesc la foc mic sau bain marie, se adauga miere de albine, esenta si ouale si se omogenizeaza compozitia.    Se pune intr-un vas...Citeste continuarea

Chec aperitiv

Postat de: Oana in Slow Cooker

Amesteca ouale intregi cu smantana, faina, praful de copt si untul moale taiat cubulete. Adauga porumbul scurs bine, ardeiul capia tocat cubuletele, jambonul de curcan maruntit, maslinele negre...Citeste continuarea

Ciorbita de vitel cu smantana si...

Postat de: mihaelar63 in Supe/Ciorbe

Legumele se curata si se spala. Spalati si carnea. Se pune carnea, legumele, foile de dafin si boabele de piper la fiert in apa rece. Sarati. Eu am folosit pentru fierbere...Citeste continuarea

Crochete din cartofi si faina de naut

Postat de: ctlina in Mancaruri de post

Curatati cartofii si taiati-i bucatele. Puneti-i la fiert in apa cu sare, timp de 20 de minute. Scurgeti-i si lasati-i sa se raceasca 10 minute. Zdrobiti cartifii in piure, adaugand untul...Citeste continuarea

Cartofi cu usturoi, rozmarin si...

Postat de: mihaelar63 in Mancaruri de legume

Cartofii se spala si se pun la fiert in apa cu sare. Cand acestia sunt aproape fierti, se scurg de apa si se curata de coaja. Chiar daca cartofii nu sunt perfecti fierti, nu...Citeste continuarea

Ciorba de cartofi cu afumatura si...

Postat de: mihaelar63 in Supe/Ciorbe

Pestele bine spalat se pune la fiert in apa cu sare, otet si foaia de dafin. Lasati sa fiarba 10 minute de cand da in clocot [ un clocot ]. Scurgeti zeama de pe peste. Cu...Citeste continuarea

Ciorba rapida de cartofi cu carnati...

Postat de: mihaelar63 in Ciorbe

Curatati si spalati cartofii, morcovii si ceapa. Spalati patrunjelul verde si tija de telina. Taiati rondele carnatul unguresc picant. Ceapa se taie cubulete, morcovii...Citeste continuarea

Chiftele prajite

Postat de: Leontina_Costel1970 in Porc

Intr-un castron incapator punem carnea tocata, adaugam ceapa taiata marunt, usturoiul pisat si cartofii rasi pe razatoarea mica si storsi de zeama. Omogenizam tot amestecul, adaugam sare si piper...Citeste continuarea

Ciorba de cartofi

Postat de: Leontina_Costel1970 in Ciorbe

Mai intai pregatim ingredientele, curatam legumele, ceapa o taiem marunt, morcovul si telina le curatam si apoi le dam pe razatoarea mica. Curatam cartofii si ii taiem cuburi mai mari. Prazul...Citeste continuarea

Ciorba de varza dulce, reteta de post

Postat de: vasimur in Mancaruri de post

Cum se prepara Ciorba de varza dulce, reteta de post Se curăță și se spală bine legumele (morcovul, pătrunjelul și țelina), după care se dau prin răzătoarea mică. Se curăță...Citeste continuarea

Ciuperci umplute cu branza de burduf

Postat de: mihaelar63 in Mancaruri de legume

Ciupercile se oparesc in apa clocotita cu sare si se curata de pielite. Coditele ciupercilor se scot si se toaca marunt si se amesteca cu putina sare pudra de nucsoara si cateva...Citeste continuarea

Chiftele in crusta de susan

Postat de: merisor67 in Porc

Curățăm legumele și le clătim cu apă rece. Tocăm carnea și presărăm peste ea: sare piper, boia de ardei, cimbru uscat și busuioc. Adăugăm ceapa tocată fin și usturoiul dat pe...Citeste continuarea

Chiftelute cu susan - la cuptor

Postat de: mihaelar63 in Porc

Cateii de usturoi si ceapa se curata si se toaca foarte marunt. Ouale se sparg fiecare separat pentru ca se controleze prospetimea. Ouale trebuie sa aiba galbenusul omogen,...Citeste continuarea

Ciorba de legume cu perisoare

Postat de: andaoana in Ciorbe

Legumele le spalam si curatam bine. Morcovii, patrunjelul si telina le taiem in cubulete sau rondele (in functie de preferinta). Ceapa o taiem cat mai marunt. Cartofii taiati...Citeste continuarea

Ciorba de salata verde cu carnati...

Postat de: mihaelar63 in Supe/Ciorbe

Morcovul se curata, se spala si se marunteste cu ajutorul robotului de bucatarie. Ceapa verde se taie rondele si se caleste usor impreuna cu morcovul in ulei. Adaugati...Citeste continuarea

Ciorba de fasole cu leustean

Postat de: RODIMUR in Ciorbe

Fasolea se alege, se spală și se pune la înmuiat cu apă rece, cu o seară înainte de preparare. Dacă ați ratat acest moment, atunci după ce ați ales și spălat fasolea,...Citeste continuarea

Carne de vita cu sos picant la slow...

Postat de: Constelatialeu in Slow Cooker

Carnea de vita am taiat-o in bucatele potrivite, am presarat sare si chilli peste, apoi am pus tuciuletul pe foc cu uleiul si am adaugat bucatelele de carne, le-am calit cca 5-6 min, pana si-au...Citeste continuarea

Chec din galbenusuri reteta...

Postat de: sufletista in Dulciuri

Cum se prepara Chec din galbenusuri reteta delicioasa de prajitura de casa Intr-un bol mixam galbenusurile cu sare pana ce se omogenizeaza, adaugam zaharul si mixam pana ce se dizolva...Citeste continuarea

Ciolan afumat la cioroiul Crock-Pot

Postat de: Constelatialeu in Porc

Mergem si cumparam ciolanul, il analizam, urmarim sa fie de la un porc mai mic, cum am zis cioroiul meu e mic. Asezam cioroiul pe masa de lucru, il bagam in priza, asezam ciolanul, adaugam uleiul...Citeste continuarea

Ciulama cu pui si ciuperci

Postat de: antici_gabytza in Pui

Curatim cepele si le tocam marunt. Punem uleiul la incins si adaugam ceapa impreuna cu jumatate din usturoiul pisat sau dat prin robot. Calim putin si adaugam condimente de pui, sare si piper....Citeste continuarea

Ciorba de sfecla rosie, cu galuste...

Postat de: RODIMUR in Ciorbe

Cele două sfecle se spală și se pun la copt, în cuptor, la foc mediu. Între timp, se curăță cepele și usturoiul, se spală, se taie mărunt și se călesc la foc mic,...Citeste continuarea

Cubulete cu legume si verdeturi la...

Postat de: antici_gabytza in Conserve

Spalam ardeii, gogosarii, morcovii si legaturile de patrunjel. Ardeii si gogosarii ii taiem in 2, le scoatem samanta si ii taiem felii. După care ii tocam marunt sau cubulete. Morcovii ii...Citeste continuarea

Carne de pui marinat in sos de soia

Postat de: GABRIELAGH in Pui

   Se portioneaza carnea si se pune intr-un castron (care are si capac ). Se amesteca cu turmericul, usturoiul pisat si sosul de soia. Se tine in frigider la macerat cel putin doua ore....Citeste continuarea

Ciulama de ciuperci cu snitele

Postat de: reisnaor_2006 in Mancaruri de legume

     Snitelele: Feliile de carne le batem, le saram si piperam. Fiecare bucata o trecem prin faina si ouale batute cu sare si piper si le prajim in ulei incins.    ...Citeste continuarea

Chiftele cu legume

Postat de: caroline in Mancaruri de legume

Incepem prin a curata cartofii, ii spalam si ii punem la fiert in apa rece cu sare. Cand au fiert, ii scurgem bine de apa, ii punem intr-un bol si ii pisam ca pentru piure. Lasam sa se racoreasca....Citeste continuarea

Chiftele marinate cu ciuperci de...

Postat de: sufletista in Mancaruri cu carne

Carnea tocata o amestecam cu pesmetul, condimente dupa gust, morcovul, ceapa, usturoiul si patrunjelul tocat (eu am preferat robotul) simplu si rapid si asa sta cuminte si bebelina:) Adaugam...Citeste continuarea

Chiftele in crusta din fulgi de porumb

Postat de: sufletista in Mancaruri cu carne

Cartofi ii curatam si ii dam prin razatoare, ii scurgem bine de lichid. Intr-un vas amestecam carnea cu cartofii, morcovul dat prin razatoare, ceapa data prin razatoare si scursa bine de...Citeste continuarea

Ciorba de iepure

Postat de: sufletista in Ciorbe

Intr-un bol am amestecat vinul, laptele si condimente, am adaugat carnea spalata bine, acoperim cu o folie si lasam peste noapte. Inainte sa pregatim ciorba, clatim carnea si o adaugam intr-o...Citeste continuarea

Ciorba de perisoare, cu cartofi

Postat de: RODIMUR in Ciorbe

Se curăță, se spală și se mărunțesc morcovii, pătrunjelul și țelina, după care se pun la fiert, cu 3 litri de apă rece. Când se ridică spumă deasupra, se adună și se aruncă....Citeste continuarea

Crema de mazare cu hribi

Postat de: simona72 in Supe

Se curata morcovii, pastarnacul si se taie rondele. Tijele de apio se taie de asemenea si ele rondele si se pun intr-o oala alaturi de morcovi si pastarnac. Pentru ca nu am avut o supa gata...Citeste continuarea

Crenvusti de pui

Postat de: momo121 in Pui

  Tocam pieptul de pui la masina de tocat sau, daca aveti un robot de bucatarie, punem acolo toate ingredientele si condimentam dupa gust. Mixam pana obtinem o pasta omogena.    ...Citeste continuarea

Compot de gutui

Postat de: antici_gabytza in Sirop / Compot

Incepem prin a pune gutuile in apa rece pentru a le curata mai bine de puf. Dupa aceea le taiem felii si apoi cubulete cu tot cu coaja. Spalam borcanele si capacele, apoi umplem borcanele cu...Citeste continuarea

Ciorba de ciuperci pleurotus

Postat de: Leontina_Costel1970 in Ciorbe

Legumele se curata si se feliaza, se pun la fiert cu putina sare. Dupa ce au fiert, se scot si se pun in blender, amestecul obtinut il transferam in oala unde avem zeama de legume. Separat se...Citeste continuarea

Ciorba de conopida cu galuste de faina

Postat de: trifadalia in Supe

Oasele se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt fierte, se strecoara supa obtinuta si se lasa sa se raceasca oasele. Asa reci, se desface carnea de pe oase si se pune intr-un castron. Conopida...Citeste continuarea

Ciorba de dovlecei, cu zdrente de oua

Postat de: RODIMUR in Ciorbe

Se curăță cepele, se spală, se taie mărunt și se călesc în ulei suficient și la foc mic, ca să se înmoaie puțin. Se curăță usturoiul, se spală, se taie fin și se...Citeste continuarea

Compot asortat de sezon

Postat de: RODIMUR in Mancare copii

Fructele se spală bine, se curăță de coji și se taie felii sau cubulețe, fiecare după cum dorește. Se pun fructele în oală, cu 2 l de apă rece, la foc iute. Se adaugă batonul...Citeste continuarea

Cartofi aromatizati, la cuptor

Postat de: RODIMUR in Aperitive / Garnituri

Cartofii se spală bine și se pun la fiert ”în coajă”. Când sunt fierți, se scot din apă și se lasă la răcit. După ce s-au răcit, cartofii se curăță de coji,...Citeste continuarea

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]