Retete cu Margareta Cismasiu

1

Bucataras
incepator

Ineu

Bucataras din 04.09.2014

RETETE117
PRIETENI106
Retete / Supe/Ciorbe

Ciorba de gulii

In Ciorbe la 9 Iul 2015

Ceapa se toaca marunt,guliile se curata si se taie cuburi,iar morcovii si pastarnacul se curata si se taie rondele. Intr-o cratita se incinge uleiul si se pune ceapa la calit.Cand a devenit sticloasa,se adauga morcovii si pastarnacul.Se calesc pana zarzavatul se inmoaie.Se adauga guliile,se...

Bors din legume de vara

In Ciorbe la 2 Iul 2015

 Zarzavatul se curata si se taie cuburi sau rondele,dupa preferinta.Legumele se spala,se curata si se taie la fel. Intr-o oala se pune uleiul la incins.Se adauga ceapa si se caleste pana devine translucida.Se adauga morcovii,patrunjelul si pastarnacul.Cand incep sa se inmoaie,se adauga...

Supa de chimen

In Supe la 21 Apr 2015

Zarzavatul se curata, se spala si se pune la fiert in apa cu sare. Dupa ce a fiert bine se scoate din apa, iar zeama se strecoara. Intr-o craticioara se pune un pic de ulei la incins. In acest ulei se calesc 2-3 min. Semintele de chimen dupa care se rastoarna in supa. Se lasa sa mai dea cateva...

Supa crema de dovleac

In Supe la 2 Noi 2014

 Dovleacul se curata de coaja si se taie cuburi.Ceapa si morcovii se curata si se pun la fiert impreuna cu dovleacul.Apa se pune cat sa acopere legumele.Se fierb pana legumele si dovleacul se inmoaie bine.Se scot din apa,se lasa sa se racoreasca putin,apoi se zdrobesc cu blenderul.Rezulta un...

Bab Gulyas

In Supe/Ciorbe la 26 Oct 2014

 Fasolea se spala de cu seara si se lasa sa se inmoaie in apa.Ciolanul se taie si se pune in apa la desarat.Carnea se taie cuburi apoi se toaca zarzavatul.Se pune ceaunul la foc cu un pic de untura.Se adauga ceapa si se lasa sa se caleasca pana devine sticloasa.Se adauga...

Afisate 1 - 5 din 5 retete    

Postari recente

publicat la 23.07.2015

Inghetata de banane

publicat la 23.07.2015

Limonada cu menta

publicat la 12.07.2015

Kodrit Kadir

Horosmopul tau de astazi:

Berbec

Pentru ca să nu rămâi de căruţă şi săptămâna asta, va trebui să ţii două pietre în gură de fiecare dată când te sună vreun obsedant. E bine să le fierbi în prealabil. Dacă n-ai prealabil, dă-le un pic prin muştar

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]