mamaieelena

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 29.09.2010

RETETE293
PRIETENI182
Retete / Pizza

Mini painici cu seminte

In Piine la 1 Ian 2014

Faina cernuta in care se pune sare intr-o parte a ligheanului,drojdia se dizolva in apa calda si se vor amesteca toate pana ce faina se incorporeaza toata iar la sfarsit se adauga uleiul si se framanta bine.Se lasa la crescut pana se dubleaza volumul.In 4 farfurii mici se vor pune semintele...

Pizza cu de toate

In Pizza la 16 Iul 2012

Intr-un castron se framanta coca din ingredientele de mai sus;faina,drojdie,sare, iaurt si la sfarsit uleiul.Se obtine un aluat nu prea tare si se lasa la crescut. Intre timp sa porneste cuptorul si se maruntesc tot ce se pune deasupra pe coca.si fiecare se pune intr-un castronel...

Paine cu faina alba si tarate de grau

In Piine la 19 Mar 2012

Am pus intr-un lighean de plastic jumatate din cantitatea de apa adaugand zaharul, drojdia si 4 linguri cu faina amestecand cu un tel bine pana s-a omogenizat totul am lasat la crescut aproximativ 15 minute la loc cald adica in bucatarie fiind deja cald de la cuptor. Apoi am adaugat si restul de...

Paine in forma de floare

In Piine la 5 Feb 2012

Intr-un vas de plastic punem faina cernuta si in mijloc facem o adancitura in care punem drojdia,zaharul si sarea.Turnam apa treptat si amestecam cu mana pana se dizolva bine drojdia si lasam un sfert de ora sa creasca drojdia si apoi amestecam cu toata cantitatea de faina framantand...

Chifle cu seminte de floarea soarelui

In Piine la 17 Sep 2011

Am pus faina in castron si intr-o cescuta am dizolvat drojdia impreuna cu zaharul si un pic de apa calduta dupa care le-am adugat impreuna cu restul ingredientelor peste faina. Am omogenizat si a rezultat un aluat nu prea tare pe care l-am lasat la dospit 20 de minute.Dupa ce aluatul si-a...

Paine cu seminte de in si floarea soarelui

In Piine la 16 Iul 2011

Cernem faina in lighean si in mijlocul ei punem drojdia,sarea,zaharul,margarina topita si calduta , la fel si apa care se pune treptat pana incorporam toata faina. Se framanta bine pana cand aluatul se desprinde de pe mana si de pe lighean apoi batem bine aluatul de masa luand in mana si...

Paine cu seminte

In Piine la 10 Feb 2011

Toate ingredientele se pun intr-un lighean de plastic si se framanta bine ,se lasa la dospit  30 minute.apoi se pune pe masa de lucru faina si se reframanta aluatul se da forma dorita si se pune in tava la dospit pentru 15-20 minute.Se pune in cuptorul incins la 180 de grade pentru 45...

Paine

In Piine la 10 Feb 2011

Faina la temperatura camerei se pune intr-un lighean de plastic si se face o adancitura in care se pun toate ingredientele .Se amesteca f bine totul si cand e omogenizat se lucreaza vertiginos la framantat. Se lasa la dospit 30 minute si dupa aceea se pune pe masa de lucru pe care am pus faina se...

Paine neagra

In Piine la 12 Ian 2011

Toate acestea se pun intr-un lighean si se framanta bine pana se omogenizeaza bine aluatul. Se lasa la crescut ,aproximatv o ora dupa care se pune aluatul in formele de cozonac unse cu margarina si se lasa iar la crescut timp de 30 minute si se da la cuptorul preincalzit la o temperatura de 180...

Chifle si cornuri simple

In Piine la 9 Dec 2010

Se pune faina in lighean si se face o adancitura in care se pun: drojdia, sarea, zaharul, margarina si apa. Se framanta energic si apoi se lasa la dospit pana isi dubleaza cantitatea apoi se imparte egal aluatul in 10 buc. Se formeaza chiflele si cornurile . Se mai lasa la dospit cca 15 min...

Paine de casa din faina alba

In Piine la 9 Oct 2010

    Intr-un lighean de plastic se pune faina si in mijlocul ei se face o adancitura unde se pune drojdia,sarea,zaharul si 40 gr margarina peste toate acestea se toarna apa calduta si se amesteca bine totul cu toata energia.este gara in momentul in care se desprinde de lighean si de...

Afisate 1 - 11 din 11 retete    

Postari recente

publicat la 02.03.2014

Tarta cu branza

publicat la 02.03.2014

Desert prajitura cu krantz

Horosmopul tau de astazi:

Fecioara

Esti foarte sigur ca ceea ce simti este corect si nu accepti sa fii criticat pentru ceea ce spui. Inainte de a continua cu aceasta atitudine gandeste-te daca tie ti-ar face placere ca altcineva sa faca ceea ce pui tu in practica.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]