
publicat la 24.01.2022
publicat la 24.01.2022
publicat la 21.01.2022
Îmbracă-te frumos (cearşaful bordo se potriveşte de minune cu broşa aia mare, neagră), pune-ţi pe cap cununa de frunze de dafin (găseşti o pungă plină în bucătărie ) şi şlapii cu blăniţă în picioare. Eşti gata? Acum ieşi pe balcon şi salută-ţi supuşii!
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro
Farfalle cu pesmet, nuci si scortisoara
Punem la foc o oala cu 3 l de apa. Cand apa incepe sa clocoteasca, punem sarea si pastele. Fierbem conform instructiunilor de pe punga. Intr-o tigaie pe care o incintam pe foc punem uleiul, pesmetul si zaharul. Amestecam cu o lingura de lemn pana se rumenesc frumos, fara sa se arda. Macinam...