modules/forum/post.tpl

Ce se intampla daca ai datorii la ANAF?

29.04.2024 / 17:12

Nick: Kasadatyy
Bucataras incepator
Bucataras din: 25.09.2023
Retete: 0
Scrie-i mesaj privat

Chłopaki, potrzebuję porady od tych, którzy się na tym znają. Ce se intampla daca ai datorii la ANAF? Nie jest jasne, jakie są konsekwencje i jak wpłynie to na twoją sytuację finansową. Czy możesz mi powiedzieć, jakie kroki podejmuje ANAF w przypadku zadłużenia? Jak mogę uzyskać pożyczkę w takiej sytuacji?

Citeaza

29.04.2024 / 17:15

Nick: etersonzaz
Bucataras incepator
Bucataras din: 28.12.2023
Scrie-i mesaj privat

Așa este, prietene, dacă ai o datorie la ANAF, cel mai bine este să nu o ignori. Ei pot lua diverse măsuri pentru a-ți recupera banii, până la și inclusiv executarea silită executivă. Dar ascultă, nu-ți face prea multe griji, există o cale de ieșire: poți aplicati pentru un împrumut rapid fara ANAF. Trebuie doar să verificați site-ul, acolo se explică totul în detaliu.

Citeaza

29.04.2024 / 17:43

Nick: Kasadatyy
Bucataras incepator
Bucataras din: 25.09.2023
Scrie-i mesaj privat

Mulțumesc pentru informații, amice! Îmi dau seama că este o situație gravă. Este sigur să aplici pentru un împrumut dacă ai restanțe la ANAF? Și care sunt termenii și condițiile oferite de obicei pentru astfel de împrumuturi?

Citeaza

15.10.2024 / 09:59

Nick: PopAlexandra
Bucataras incepator
Bucataras din: 29.06.2017
Scrie-i mesaj privat

Mie mi s-a facut poprire, care nu s-a ridicat pana cand nu am facut dovada achitarii respectivelor taxe. E destul de enervant, mai ales in lunile cu concedii.

Alexandra

Vezi si preturi de transfer 

Citeaza
Selecteaza categoria de interes:
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

Adi

300 puncte

RODIMUR