publicat la 19.05.2019
publicat la 19.05.2019
publicat la 06.12.2018
Întrucât sunteţi atât de deschişi la noi descoperiri ale tehnicii, vi se propune – şi acceptaţi bucuroşi! – să fiţi parte dintr-o serie de experimente ce ţin de teleportare.Din păcate, tot ceea ce veţi reuşi este să apăreţi în mai multe locuri deodată… pe Foursquare. Chiar şi aşa, acest lucru vă bucură, deoarece deveniţi Mayor în insulele Maldive fără măcar să fi trecut pe acolo! Hai, că nu e puţin lucru, nu?!
Bucataras.ro
[email protected]
Macrou cu sos de rosii
Se curata pestele si se taie bucati, se aseaza intr-o tava unde adaugam ceapa taiata solzisori,morcov, condiment peste,2 catei de usturoi,sucul de rosii si jum pahar cu vin. Bagam la cuptor tava si lasam pana pestele absoarbe sosul. Servim cu cartofi natur.
Peste cu sos de rosii
Curatam si spalam pestele, il taiem in bucati potrivite si il condimentam cu condiment pentru peste, separat calim o ceapa cu ciuperci, lasam putin la inabusit si adaugam si pestele, 1/2 cana cu vin spumant,3linguri sos de rosii,2 frunze de dafin,sare piper,2 casei de usturoi si lasam la...
File de pangasius in staniol
Am spalat pestele, l-am condimentat, am uns folia de aluminiu cu putin unt, am asezat pestele, am taiat rosia felii si am pus peste peste, ceapa verde, un strop de ulei de masline, busuioc si la cuptor cu el la foc potrivit. Am servit cu cartofi prajiti, dar si cu cartofi natur merge. POFTA...