diana_k

1

Bucataras
incepator

Jimbolia

Bucataras din 08.01.2010

RETETE145
PRIETENI295
Retete / Aperitive / Garnituri

Tarta cu branza si spanac

In Aperitive / Garnituri la 30 Mai 2014

Faina se amesteca cu drojdia, apa calduta, apoi se aduaga sarea si uleiul. Se framanta aluatul si se lasa la odihnit. Intre timp se pune o oala cu apa pe foc, cand incepe sa fiarba apa se adauga spanacul. Se lasa 5 minute sa fiarba, se scurge de apa si taie marunt. Ceapa se taie rondele,...

Oua umplute cu pasta de pateu

In Aperitive / Garnituri la 18 Mai 2014

1. Fierbem ouale tari timp de 10 minute in apa cu un praf de sare sau otet ...pentru a prevenii craparea lor. 2. Reci le curatam de coaja si le taiem in doua pe lungime. 3. Scoatem galbenusurile le punem intr-un castron impreuna cu pateul, smantana si mustarul. Amestecam bine compozitia cu...

Aperitiv ciuperci umplute

In Aperitive / Garnituri la 13 Feb 2014

Se aleg ciuperci proaspete, nici prea mici dar nici prea mari, cele mari nu sunt atat de gustoase. Cuptorul se incinge la 190 grade C, iar tava se unge cu ulei si se presara cu pesmet. Se spala bine ciupercile si se indeparteaza piciorusele. Palariile se asaza in tava, se presara cu sare...

Pogacele cu jumeri 2

In Aperitive / Garnituri la 30 Ian 2014

Drojdia se dizolva in putin lapte caldut impreuna cu zaharul si o lingura de faina. Se lasa sa creasca timp de vreo 10 minute. Faina se cerne si se freaca intre palme cu untura, se face o groapa in mijloc si se toarna drojdia dospita, Se amesteca putin, se adauga oul, sarea si restul de lapte....

Aperitiv rulada cu legume si salam

In Aperitive / Garnituri la 2 Apr 2013

Intr-un vas bate putin ouale cu telul, adauga smantana, faina si condimentele. Vei obtine o compozitie ca de omleta, destul de subtire. Toarna compozitia in tava tapetata cu hartie de copt, presara gogosarul taiat cubulete si pratrunjelul verde. Coace in cuptorul preincalzit la 180 grade timp...

Spirale din foietaj cu branza

In Aperitive / Garnituri la 31 Ian 2013

Foietajul decongelat se desface si se unge cu ou batut. Se presara branza rasa doar pe jumatate din aluat si se acopera cu cealalta jumatate. Se taie in doua pentru a fi mai usor de manipulat si se intinde usor cu sucitorul, se unge iar cu ou si se presara branza rasa. Se taie fasii late de 2 cm...

Covrigei cu branza

In Aperitive / Garnituri la 7 Feb 2012

Drojdia o punem in laptele cald la dospit. Frecam cu mana faina cu branza, untura si margarina pana nu se mai simt cocoloasele, apoi adaugam ouale, smantana si otetul. Framantam bine pana obtinem un un aluat neted pe care il lasam la crescut Intindem aluatul pe masa presarata cu faina si se...

Pogacele cu jumari

In Aperitive / Garnituri la 1 Feb 2012

Drojdia se dizolva in laptele caldut, adaugam o mana de faina si lasam sa dospeasca 10 minute. Se freaca cu mana faina si jumerele, se adauga drojdia, galbenusurile, sarea, piperul si smantana. Se framanta bine si se lasa aluatul la crescut 1ora...Nu va creste mult ca la alte aluaturi cu drojdie....

Afisate 1 - 8 din 8 retete    

Postari recente

publicat la 30.05.2014

Tarta cu branza si spanac

publicat la 29.05.2014

Desert nuci umplute

publicat la 27.05.2014

Rulada cu crema de nuca de cocos

Horosmopul tau de astazi:

Berbec

Astrele zic s-o lasi mai usor cu bautura? Dar n-au zis nimic de sosuri pe baza de vin, nu? ;)

 
 
 
Retete preferate
Islere

Voturi:22

Non plus ultra

Voturi:42

Toate retetele preferate
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]