
publicat la 17.01.2014
publicat la 17.01.2014
publicat la 17.01.2014
Se anunţă zile toride. Cuptorul în care te coace destinul e mai mult decât strâmt şi lipsit de comfort. Putea şi ei să te frăgezească într-un spaţiu mai generos. În altă ordine de idei, nu uita că joia viitoare ai repetiţie la teatrul de păpuşi. Ţi-au luat sfori noi.
Bucataras.ro
[email protected]
Salata cu ton
Orezul se pune la fiert impreuna cu 3 cani de apa si putin Delikat de legume. Separat se toaca fin salata si se pune intr-un bol incapator. Se adauga porumbul din conserva scurs de zeama si tonul. (eu l-am pus cu tot cu ulei). Dupa ce s-a racit se adauga si orezul fiert, ardeiul gras tocat...
Salata de cartofi cu bacon
Cartofii se spala bine si se pun la fiert in coaja. Separat se face maioneza (1 galbenus, 1 lingurta mustar, ulei). Baconul se taie bucatele si se pune intr-o tigaie fara grasime pana devine crocant. Ouale se fierb 5 minute (sa fie tari). Ceapa se taie pestisori si se pune intr-un...
Salata de pui cu dovlecel
Pieptul de pui se spala si se taie felii. Se condimenteaza cu sare si piper si se pune intr-o tigaie la prajit. (Nu se prajeste foarte tare sa nu se usuce). Dovleceii se curata de coaja si se feliaza. Se sareaza dupa gust si se prajesc in ulei incins. Pe masura ce se prajesc se scot pe o...