publicat la 14.12.2012
publicat la 27.11.2012
publicat la 20.11.2012
De data asta nu mai scapi fiindca cineva o sa nimereasca. Dupa doar doua incercari, cifrul de la centura de castitate. Desi te temi de ce va urma, la final esti chiar incantat/ a sa-ti schimbi statusul pe facebook in “It’s complicated”.
Bucataras.ro
[email protected]
Ghiveci cu dovlecei
Ceapa o taiem julienne si o calim in putin ulei de masline pana se inmoaie si devine usor aurie. Dovleceii curatati ii taiem in 2 pe lungime, curatam de seminte cu ajutorul unei linguri apoi taiem fasiute nici prea groase nici prea subtiri. Ardeii deasemenea ii taiem julienne, rosiile...
Caponata Siciliana
Oparim 2-3 minute rosiile intregi pentru a le putea decoji usor, apoi le tocam cubulete mai mici si le punem deoparte. Tocam ceapa si o calim in putin ulei de masline, adaugam usturoiul pisat, rosiile, maslinele si caperele pe care le-am clatit in prealabil cu putina apa rece. Adaugam si pasta...
Legume gratinate cu pui
Pieptul de pui este bine sa-l pregatim cu cel putin 1 ora inainte. Spalam si taiem cubulete mici carnea, amestecam uleiul de masline cu condimentul specific pentru carne de pui si piperul, adaugam pieptul de pui, amestecam bine si punem la rece. Curatam si spalam toate legumele, feliem...
Chiftelute din dovlecei, vinete si ton
Curatam vinetele si dovleceii si ii taiem in cubulete mici. Le punem la fiert pe aburi pentru 6-7 minute si apoi le lasam sa se raceasca. Intre timp, punem la inmuiat in lapte 2 felii de paine, fara coaja, pentru 10 minute. Punem intr-un blender cubuletele de vanata si dovlecel cu feliile de...