cerbu

1

Bucataras
incepator

Iasi

Bucataras din 17.02.2010

RETETE1
PRIETENI1
Retete / Supe/Ciorbe

Bors cu carne de vitel

In Ciorbe la 23 Mai 2011

Carnea taiata cubulete se pune la fiert in apa rece,la foc mic.Se curata spuma, apoi se strecoara si se adauga sarea. Cand carnea e aproape fiarta, se pun legumele curatate si date pe razatoare si conserva de rosii. Se lasa sa fiarba bine,la foc mic. Aproape de a fi gata,se pune borsul fiert in...

Afisate 1 - 1 din 1 retete    
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

ieri la 08:48

Cornulețe cu alune de pădure, cremă de fistic și ciocolată - Fragede și delicioase

pe 08.12 la 10:44

Cotlet de porc în sos roze - Simplu, rapid și plin de savoare

pe 06.12 la 10:09

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]