cerbu

1

Bucataras
incepator

Iasi

Bucataras din 17.02.2010

RETETE1
PRIETENI1
Retete

Bors cu carne de vitel

In Ciorbe la 23 Mai 2011

Carnea taiata cubulete se pune la fiert in apa rece,la foc mic.Se curata spuma, apoi se strecoara si se adauga sarea. Cand carnea e aproape fiarta, se pun legumele curatate si date pe razatoare si conserva de rosii. Se lasa sa fiarba bine,la foc mic. Aproape de a fi gata,se pune borsul fiert in...

Afisate 1 - 1 din 1 retete    
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]