Cartof dulce copt cu salsa proaspătă
Postat pe: Adi Hadean Data: 07.04.2025O rețetă simplă, sănătoasă și plină de gust, gata în mai puțin de 40 de minute. Cartof...articol complet
Cozonac cu crema de ciocolata si nuca, fara zahar
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 05.04.2025De foarte mult timp imi doresc sa reusesc sa fac cozonac fara zahar, ci cu indulcitor...articol complet
Sarmale de post
Postat pe: Adi Hadean Data: 04.04.2025Această rețetă de sarmale de post cu sâmburi de dovleac în vin este un adevărat exemplu al...articol complet
Festin indian – Tofu korma cu orez basmati
Postat pe: Adi Hadean Data: 03.04.2025Dragi gurmanzi, cu ocazia acestei teme minunate ”între post și ospăț” drumul culinar ne...articol complet
Cod confiat, sparanghel alb și sos de citrice
Postat pe: Adi Hadean Data: 02.04.2025Sezonul primăverii aduce pe lângă soare, flori vesele și chef de plimbări pe afară, o...articol complet
Paste cremoase cu piure de mazăre și mentă
Postat pe: Adi Hadean Data: 01.04.2025Între post și ospăț se află o zonă a gustului surprinzător, în care simplitatea...articol complet
Zamă cu smântână – rețetă tradițională
Postat pe: Adi Hadean Data: 31.03.2025Dacă ești în căutarea unei supe tradiționale, bogată în gust și perfectă pentru zilele...articol complet
Supă – cremă de legume
Postat pe: Gourmandine Data: 30.03.2025Ingrediente: – 2 morcovi – 2 cartofi – 1 ceapă – 1 dovlecel mic –...articol complet
Prajitura cu biscuiti si budinca de casa
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 29.03.2025Printre primele prajituri facute de mine se afla si aceasta, prajitura cu biscuiti si...articol complet
Chifle de primăvară cu un twist delicios
Postat pe: Adi Hadean Data: 28.03.2025Brunchul are adesea un vibe relaxat și mai informal, iar aceste chifle de primăvară se...articol complet
Power Brunch – un adevărat brunch de primăvară
Postat pe: Adi Hadean Data: 27.03.2025Imaginaţi-vă o zi senină de primăvară, când natura revine la viață, iar noi ne...articol complet
Ouă coapte în avocado
Postat pe: Adi Hadean Data: 26.03.2025Primăvara are ceva magic în aer, poate de aia o aștept atât de mult, și visez la prospețime...articol complet
Cheesecake caprese – o explozie de arome
Postat pe: Adi Hadean Data: 25.03.2025Brunch de primăvară – ce temă frumoasă și delicată! Mi-a zburat gândul imediat la...articol complet
Tarta cu blat de cartofi si pui
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 24.03.2025Ce imi plac genul asta de retete, cu ceva legume, putina carne, totul dat la cuptor si...articol complet
Supă cremă din roșii cu ardei
Postat pe: Gourmandine Data: 22.03.2025Ingrediente: – 1 kg roșii coapte – 2 ardei roșii – 1 ceapă mare – 2...articol complet
Porc marinat gătit lent, cu garnitură de legume
Postat pe: Adi Hadean Data: 21.03.2025Pe măsură ce zilele se lungesc și natura renaște, simțim nevoia de a aduce în bucătăria...articol complet
Salată de quinoa cu sparanghel
Postat pe: Adi Hadean Data: 20.03.2025Martie a sosit deja de zile bune, aducând cu sine primele raze de soare și promisiunea...articol complet
Risotto din orzo cu șofran și caracatiță
Postat pe: Adi Hadean Data: 19.03.2025Lumina crește, masa se schimbă…Wow, această tema a fost ușoară și provocatoare,...articol complet
Ruladă de pui cu sos cremos de ciuperci
Postat pe: Adi Hadean Data: 18.03.2025Un răsfăț primăvăratic în farfurie – acesta a fost primul meu gând în momentul în care...articol complet
Mic Vocabular de Cofetarie Romaneasca
Postat pe: Pastry Workshop Data: 17.03.2025The post Mic Vocabular de Cofetarie Romaneasca appeared first on Pastry Workshop. Inspiratia...articol complet