Zaharul invertit in cofetarie: ce este si cum Il prepari acasa
Postat pe: Pastry Workshop Data: 10.08.2025The post Zaharul invertit in cofetarie: ce este si cum Il prepari acasa appeared first on Pastry...articol complet
Înghețată de ciocolată albă, cardamom și fistic
Postat pe: Adi Hadean Data: 08.08.2025Desertul meu de vară s-a născut într-o după-amiază leneșă, când lumina blândă a...articol complet
Parfait cassata – un trio de arome rafinate
Postat pe: Adi Hadean Data: 07.08.2025Tema din această săptămână ne duce pe tărâmul desertului meu favorit din toate timpurile:...articol complet
Sfanta Manastire Lainici
Postat pe: Laura Sava Data: 06.08.2025De Sfanta Manastire Lainici ma leaga atat de multe! Si de atata timp! …de cand eram...articol complet
Semifreddo Bonbons
Postat pe: Adi Hadean Data: 06.08.2025Există deserturi care cer timp și migală, și există deserturi care îți aduc bucurie...articol complet
Batoane de înghețată cu curmale și caju
Postat pe: Adi Hadean Data: 05.08.2025Tema acestei săptămâni a fost una cât se poate de explicită: „Înghețată”. Mult...articol complet
De vorbă cu internii: Elena Ilie
Postat pe: Adi Hadean Data: 04.08.2025Poate că n-ar strica să le cunoaștem mai bine pe internele din acest an. Pun suflet și idei...articol complet
Tarta de post cu fistic si ciocolata
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 03.08.2025Unele deserturi de post sunt senzationale, mai bune decat cele de frupt sau chiar nu ai...articol complet
Plăcintă dobrogeană cu brânză sărată
Postat pe: Gourmandine Data: 03.08.2025Ingrediente (pentru o tavă mare) Pentru aluat: – 500 g făină albă – 1 linguriță...articol complet
De ce să aleg curs cofetar – 7 motive să aleg Pastry Workshop
Postat pe: Pastry Workshop Data: 31.07.2025The post De ce să aleg curs cofetar – 7 motive să aleg Pastry Workshop appeared first on...articol complet
Lasagna cu dovlecei, sunca si cascaval
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 29.07.2025Ce mai facem din dovlecei? Am gasit eu o reteta tare faina, simpla si buna de tot, cel...articol complet
Tacos mexican cu pui crocant
Postat pe: Adi Hadean Data: 29.07.2025Doamnelor, domnilor, dragii mei, astăzi am mers pe simplu și rapid. Niște tacos cu pui...articol complet
Ce înveți la cursul nostru de cofetar – 14 module detaliate
Postat pe: Pastry Workshop Data: 28.07.2025The post Ce înveți la cursul nostru de cofetar – 14 module detaliate appeared first on Pastry...articol complet
Noul Calculator de Rețete – un instrument esențial pentru cofetari și pasionați de Cofetarie
Postat pe: Pastry Workshop Data: 28.07.2025The post Noul Calculator de Rețete – un instrument esențial pentru cofetari și pasionați de...articol complet
Lahmacun – gustarea perfectă la pachet
Postat pe: Adi Hadean Data: 25.07.2025Lahmacun este un preparat tradițional al bucătăriei turcești, iubit de majoritatea...articol complet
Romburi fragede cu diverse umpluturi
Postat pe: Adi Hadean Data: 24.07.2025La scăldat, cu romburi în coș…Nu știu cum sună pentru voi, dar pentru mine…...articol complet
Midii în sos de vin alb
Postat pe: Adi Hadean Data: 23.07.2025Am gătit midii în sos de vin alb într-o zi toridă de iulie, cu soarele bătând în geam și...articol complet
Crochete de peşte cu sos de lămâie şi capere
Postat pe: Adi Hadean Data: 22.07.2025La scăldat, dar cu gust! Când vara e în toi și tot ce-ți dorești e un drum până la râu,...articol complet
Briose cu lamaie
Postat pe: Rocsy in bucatarie Data: 21.07.2025Deserturile cu lamaie sunt curcubeu pe cerul gurii pentru mine. Le ador si as manca zi de...articol complet
Salată cu burrata și dressing de ardei copt
Postat pe: Adi Hadean Data: 21.07.2025Astăzi, am pregătit o salată extrem de simplă, dar cu un gust intens, perfectă pentru o...articol complet