Trei trucuri in bucatarie

Postat de Bunica in Cu de toate pe 12 Sep 2013, 20:45

Articol pe placul a 16 bucatarasi
comenteaza

Am gasit aceste trucuri in revista Taifasuri si mi s-au parut interesante.

* Pentru ca portocalele si lamaile sa ramana proaspete mai mult timp,puteti sa le ungeti cu ulei vegetal,apoi le puneti in pungi de celofan sau intr-un vas acoperit si le tineti la racoare.

* Daca painea s-a invechit,puneti o telina proaspata si curatata in punga in care o pastrati,iar apoi o inchideti.Astfel isi va recapata gustul intial.

* Atunci cand vreti sa dezghetati o bucata de carne de la congelator,turnati otet peste ea.Nu doar ca va fragezi carnea,ci va grabi si dezghetarea.

Comentarii (12)

14.09.2013, 20:58

14.09.2013, 22:06

Interesant trucul cu telina . Am sa-l incerc si cel cu otetul

25.03.2014, 08:46

Nu stiam niciunul dintre ele si sunt foarte interesante

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]