Student in bucatarie (3): transarea unei pulpe de vita

Postat de Cristi_Roman in Tehnici pe 26 Mar 2011 | 8374 vizualizari

Comentarii (4)

26.03.2011, 08:00

26.03.2011, 08:30

parca mi-ai povesti ultima carte cititita ..... minunat! ma gindeam ca cei cu adevarat pasionati si care inca stau pe ginduri daca sa se apuce sau nu de un astfel de curs,citind ce scrii tu cu atita pasiune ar avea impulsul perfect sa o faca succes mult in continuare

27.03.2011, 13:32

Acum imi dau seama ce nestiutoare sunt. Multumesc pentru descrierea acestei minunate lectie de preparare a carnii. Felicitari si bafta!

29.03.2011, 02:36

@elena 1988 - multumesc .

@aziz - multumesc, e si pacat sa nu faci un curs in Romania, nu stiu daca esti din Bucuresti sau nu, dar e f.ieftin si tine mult (5-6 luni) cursul de la THR Group, si e cel mai serios. Multumesc mult, sa fie .

@carmenvlad - multumesc, sa fie .

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]