Rețetă simplă pentru piftie, răcitură fără gelatină

Postat de Bucataras in Cu de toate pe 14 Mar 2024 | 715 vizualizari

Comentarii (7)

14.03.2024, 10:41

Foarte bună! Fac des răcituri!

14.03.2024, 11:32

Ce mult îmi place (mai ales gelatina...) !

14.03.2024, 14:15

14.03.2024, 15:21

buuun

14.03.2024, 18:58

Cam asa o prepar si eu . Mereu in oala sub presiuyne . In acest caz imi ramane zeama limpede . Pentru gust mai pun o ceapa , foi de dafin si chiar un morcov intreg!!! Daca zeaa pare grasa o las la racit si colectez pojghita de grasime cu ajutorul unui servetel

14.03.2024, 19:02

Nu vreau sa par carcotasa , dar in ultima imagine se vede o laveta galbena inodata ce a ramas in racitura . )) Cine nu crede sa dea zoom pe imagine )

15.03.2024, 12:26

Adauga comentariu...

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]