Mâncarea gătită la aburi poate fi gustoasă!

Postat de Cristi_Roman in Ustensile de bucatarie pe 17 Feb 2010 | 17825 vizualizari

Comentarii (13)

18.02.2010, 15:37

eu il folosesc demult, chiar azi i-am facut baietelului pui cu brocolli, fasole verde si morcovi, insotite de un sos de iaurt+ustuoi+cimbru, am mancat amandoimai prepar si ptr noi diverse: orez, cartofi, peste, mai ales cand suntem la 'rehab' .Cristi, la salata aia de fasole, adauga putin otet si o mana de patrunjel verde

18.02.2010, 20:00

CE-i aia ceafa de porc? Mananc doar o data pe an carne de porc, de complezenta, cand sunt incoltita de neamuri binevoitoare din toate directiile.

Super articolul. Numai ca mi se pare cam inghesuit acolo si se gaseste greu.

18.02.2010, 22:33

@ANCA - ih, I hate otetul . Patrunjelul, da .

19.02.2010, 12:50

merge si cu lamaie

19.02.2010, 13:22

eu fac un pilaf delicios la steamer, cartofi fierti in coaja si apoi stropiti cu unt. Si sa vezi ce mamaliga buna imi iese, nu se arde, e fiarta perfect, se spala usor... minunat. Sint ProSteamer!

19.02.2010, 20:15

uite ca mamaliga nu mi-a dat prin cap! cum pui cantitatile apa/malai, si in ce vas, in cel ptr orez? chiar se face bine, nu ramane nefiarta?..

03.03.2010, 01:41

mi-ai dat un impuls..sa nu zic popular "un sut in fund"!
am steamer de asta-vara dar spre rusinea mea nu l-am folosit..il luasem pentru a-i face mancare baietelului meu..dar cum el e in greva foamei de mult timp,sta cuminte in cutie asteptand sa-i dau de lucru!

04.03.2010, 08:57

pt mamaliga pun malai si apa in cuva de orez, dar in proportii aproape egale la inceput. cind fierbe se mai scurge apa de pe capac si sa nu dea pe linga. Amestec usor cu telul din cind in cind si mai adaug apa daca e cazul. Dureaza putin mai mult, dar asa sint sigura ca nu o ard si se curata vasul foarte usor. Fierbe foarte bine.

09.05.2010, 17:14

din pacate,nu am un aparat performant de gatit la aburi...dar ma descurc cu o sita care se ataseaza la o oala! cam greut...dar merge! puiul meu cel mic adora salaul gatit la abur cu putin suc de lamaie si un strop de ulei de masline + putin marar sau patrunjel tocat fin!

04.08.2010, 09:40

sunt retete culinare pentru gatitul la aburi cu acest aparat ?
Ma intereseaza mai ales din punctul de vedere a ingredientelor folosite, in ce cantitati si in ce perioada de timp ?
Liviu

12.02.2011, 09:23

din pacate nu detin asa aparat

03.05.2011, 12:26

@liviupetrovan - aceeasi intrebare am si eu ... ca pe goagal ... nik , nik

17.05.2011, 11:32

Puteti gasi retete pentru Vitacuisine si Actifry aici:
http://www.nutritiousdelicious.it/Ricette/default.aspx
sau aici doar pentru Actifry
http://www.nutritiousanddelicious.com/recipes/default.aspx

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]