Din 11 octombrie, Gazeta Sporturilor îți aduce colecția ”Bucătăria ilustrată”!

Postat de Irina in Cu de toate pe 3 Oct 2013, 22:49

Articol pe placul a 12 bucatarasi
comenteaza

Cele mai savuroase rețete îți sunt de acum explicate pas cu pas într-o nouă colecție de cărți esențiale în orice bucătărie. Pentru că mâncarea preparată acasă e mai sănătoasă!

Nu rata cursul de gătit în 8 volume pe care Gazeta Sporturilor îl lansează în premieră în România! Din 11 octombrie, ai ghidul pentru prepararea delicioaselor paste italiene: combinații spectaculoase și posibilități infinite de gătit.

E simplu! Oricine poate găti cu ”Bucătăria ilustrată”!

Primul volum, ”Paste”, este de vineri, 11 octombrie, la toate chioșcurile de ziare, numai împreună cu Gazeta Sporturilor!

 

Comentarii (4)

04.10.2013, 06:21

de cand cu internetul nu mai am rabdare sa citesc prin carti

04.10.2013, 06:57

Eu sunt cam sarita,cumpar tot ce apare, le rasfoiesc si tot ce-mi trece prin cap fac,dar sa fie acolo,ca poate are nevoie nora...

04.10.2013, 11:04

mersi frumos sunt o mare colectionara de carti de bucate le si citesc .gatesc din ele..sa nu se inteleaga ca doar le colectionez o sa pun pe soacramea sa le cumpere

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]