Delaco lansează cel mai “Suplu” caşcaval de pe piaţă

Postat de Bucataras in Bucataras FoodPR pe 5 Mai 2014 | 8574 vizualizari

Comentarii (3)

05.05.2014, 10:53

Eu abia aştept să se coacă roşiile în solar, aşa am să pot da un verdict corect şi serios pentru acest caşcaval. Până atunci, am să-l folosesc în alte combinaţii, căci idei am berechet, cu practica stau mai rău.

05.05.2014, 10:59

Gras,slab,cascaval cu gust sa fie...

05.05.2014, 12:03

bun, bun...

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânză camembert cu struguri la cuptor - Aperitivul plin de savoare care te va cuceri

ieri la 08:21

Prăjitura Ora 12 - Un deliciu ciocolatos de zile mari

pe 07.10 la 11:00

Ostropel cu carne de porc și gogoșari - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 06.10 la 07:57

Prajitura '' pofta ce-am poftit-o''

pe 05.10 la 17:54

Crochete italiene - Aperitivul gustos din cartofi

de RODIMUR 8

pe 04.10 la 00:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]