Cheesecake raw pentru Luna Indragostitilor, pregatit de Ligia Pop la blenderul Oster Versa

Postat de Bucataras in Cu de toate pe 23 Feb 2016, 12:14

Articol pe placul a 15 bucatarasi
comenteaza

De Dragobete incercati acest cheesecake raw cu lamaie, care nu este doar extrem de sanatos, dar este si foarte gustos.

Ligia Pop la preparat cu ajutorul blenderului Oster Versa si spune despre acest desert:

"Aroma exotica a prajiturii va va purta gandul la cele mai frumoase momente romantice petrecute alaturi de persoana iubita!"

Ingrediente:

Cheesecake

• apa filtrata - 200 ml

• lamaie bio - 100 g buc.

• indulcitor natural raw - 2 linguri

• vanilie pudra - 10 g

• psyllium – 3-4 linguri

• caju raw – 250 g

Glazura

• merisoare fara zahar, indulcite cu suc de mere – 200 g

• apa filtrata – 200 ml 

• caju - 50 g

• psyllium – 1 lingurita

Mod de preparare:

• toate ingredientele pentru cheesecake se adauga in blenderul performant Oster Versa

• se mixeaza pana cand nucile de caju devin pasta, insa mai au bucatele marunte de caju

• compozitia se pune in formele preferate si se lasa la congelator pentru 30 min – 1 ora

• pentru glazura, se adauga toate ingredientele pentru glazura in blenderul performant Oster Versa si se mixeaza pana cand devine precum smantana

• dupa 30 min – 1 ora de stat la congelator, cheesecake-ul se scoate si se orneaza cu glazura, fulgii de cocos, capsuni si frunzulite de capsuni. Aici insa puteti sa va folositi imaginatia si sa ornati cu ce ingrediente preferati. 

Comentarii (5)

23.02.2016, 18:44

23.02.2016, 18:44

24.02.2016, 07:55

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]