Ce mâncăm şi gătim _glutamat de sodiu E 621

Postat de gratziela in Alimente pe 8 Mai 2011 | 5456 vizualizari

Comentarii (4)

11.05.2011, 14:18

grozav articol..intr-adevar este plin de E-uri ce ne afecteaza sanatatea..e imposibil sa nu ii mai folosim cateodata,dar macar sa ii folosim rar si in cantitate redusa

12.05.2011, 10:14

Sunt cu totul de acord. Si vreau sa-ti spun ca mi-au trebuit cateva luni sa pot renunta la supele instant pe care le puneam in mancare, mai ales in ciorbe si supe. Cand nu puneam, aveam impresia ca mancarea nu are gust.

12.05.2011, 21:53

Nu folosesc si nu am folosit niciodata supe instant..la noi ciorba e cu legume,unele mai contin si carne si le acresc mereu cu bors de casa..ceea ce ink nu ma pot dezobisnui e delikt-ul....in rest incerc pe cat posibil sa evit prafurile de fel de fel din comert

12.05.2011, 21:58

pai delikatul e cred ca cea mai bogata sursa de acest glutamat)

am renuntat la el de cativa ani foarte buni! acum daca nu pun decat sare si piper, pun un amestec pe care mi-l fac din verdeturi uscate si maruntite bine, ori mai pun curry si aia e, totul e roz)

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]