Brezarea

Postat de Brindusa in Tehnici pe 19 Dec 2010 | 9305 vizualizari

Comentarii (5)

20.12.2010, 08:11

de ceva timp am aflat de aceasta metoda pe care o aplic si sunt fff incantata de rezultate!

20.12.2010, 19:37

Bravo gugugh

20.12.2010, 21:54

cumva asa se fac si la zepter, nu?

20.12.2010, 22:08

Eu gatesc in Zepter de mai bine de zece ani...si pot sa spun ca este chiar deosebit de gatitul normal, se pune foarte putina apa si se ridica capacul numai cand ai semnul pe capac ca e gata, fierbe mult mai repede mancarea

20.12.2010, 22:11

foarte interesant

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]