Miercuri, 30 martie 2011, restaurantul "Bucatarasul cel dibaci" lanseaza programul de educatie culinara "Secretele bucatarasului". Proiectul va cuprinde 5 seminarii gratuite adresate publicului larg, in cadrul carora vor fi prezentate participantilor "secretele" prepararii mancarurilor traditionale romanesti.
Seminariile se vor desfasura lunar, incepand cu ora 18, in cadrul restaurantului "Bucatarasul cel dibaci" si vor avea urmatoarele teme culinare:
30 martie - "Cum gatim sanatos?"
13 aprilie - "Secretele prepararii cozonacului si a mielului de Paste"
18 mai - "Lumea condimentelor - un secret?"
22 iunie - "Cum gatim legumele proaspete?"
13 iulie - "Eleganta si stil in bucatarie"
"Secretele Bucatarasului vor fi oferite tuturor, indiferent de varsta, stare sociala sau educatie; singura conditie pentru a participa la seminarii este sa iti doresti sa te perfectionezi in arta culinara pentru ca Bucatarasul cel dibaci si-a propus sa dea savoare si aroma mancarurilor preparate acasa. Timp de 5 luni participantilor la proiect li se vor dezvalui secrete romanesti care sa ii ajute sa isi dezvolte abilitatile in bucatarie si sa poata pregati mancaruri la fel de apetisante ca la restaurant, a declarat Nicoleta Menteanu, managerul restaurantului Bucatarasul cel dibaci.
La finalul programului de educatie culinara "Secretele bucatarasului" fiecare cursant va primi o diploma de participare.
Despre "Bucatarasul cel dibaci"
"Bucatarasul cel dibaci" este un restaurant cu specific romanesc care ofera clientilor sai posibilitatea de a savura retetele traditionale romanesti, intr-o atmosfera relaxata. Restaurantul ofera livrare la domiciliul sau la biroul clientilor, avand meniuri cu preturi speciale pentru pranz (11, 9 lei sau 16,9 lei), precum si preturi accesibile la toate produsele.
"Bucatarasul cel dibaci" este situat in strada Olteni nr. 3, Sector 1, Bucuresti (zona P-ta Unirii, in spatele statiei Sf. Vineri).
In cadrul localului pot fi organizate petreceri corporate, evenimente si mese festive, cu preturi adaptate in functie de bugetul fiecarui client.
Contact:
Nicoleta Menteanu
Manager Bucatarasul cel Dibaci
comenzi[at]bucatarasul.ro