Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 14.07.2020
Se separă albușurile de gălbenușuri, apoi se iau albușurile și împreună cu praful de sare se bat. Separat se amestecă zmeura cu zahărul, iar apoi se adaugă la spuma de albuș bătută în prealabil. Se mai bat încă o dată timp de un minut până se...
publicat la 24.07.2020
publicat la 17.07.2020
publicat la 14.07.2020
In cont 4
Set de 2 teluri Kasahome
Unghiera BISALUO
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Rola de folie pentru prajituri
Veioza OSVINO, LED
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 07:49
de laura_n 7
la 07:12
ieri la 09:35
pe 19.09 la 15:51
pe 19.09 la 15:30
de RODIMUR 8
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
Rocsi
rodicamaria 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
abstract01 1
Spiridus 1
Ana_Maria_P 1
Tcc 1
Rocsi 9
1451 puncte
RODIMUR 8
1171 puncte
oanapl 8
1007 puncte
vasimur 4
166 puncte
Rahela Velicu 5
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Spumata de zmeura
Se separă albușurile de gălbenușuri, apoi se iau albușurile și împreună cu praful de sare se bat. Separat se amestecă zmeura cu zahărul, iar apoi se adaugă la spuma de albuș bătută în prealabil. Se mai bat încă o dată timp de un minut până se...