publicat la 05.01.2019
publicat la 05.01.2019
publicat la 02.01.2019
Azi dai o petrecere la tine acasa. Si daca tot ai facut-o, inviti numai cunoscuti carora le prezinti scenarii despre cum ar fi lumea daca tu ai fi Dumnezeu… :)
Bucataras.ro
[email protected]
Sos picant pentru cartofi prajiti
Sosul de chili dulce se amesteca cu mustarul picant, ca la maioneza. Se adauga putin cate putin uleiul de masline. La final se adauga putin cimbru.
Sos de patrunjel cu iaurt
Patrunjelul se spala si se rupe frunza cu frunza si se pune in vasul blenderului vertical. Se spala si mararul si se adauga tot acolo. Se mai pune apa si uleiul, sare, piper si se mixeaza pana devine aproape o pasta. Cand este gata se adauga peste iaurt si se omogenizeaza.
Sos de smantana
Am folosit o smantana putin mai grasa ( 12%), peste care am adaugat ingredientele : ulei, sare, piper, marar, usturoi. Se amesteca bine. Este un sos foarte simplu dar foarte gustos si se potriveste la mai multe preparate. Lucru stiut.