Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
srdtfhgjkl
Bucataras din 10.02.2012
Se maruntesc pufuletii, se umezesc cu cele 3 linguri de apa si se amesteca bine cu o lingura de lemn, se adauga mustarul si se freaca cu uleiul ca si la maioneza de oua, se adauga zeama de lamaie, sare si piper dupa gust.
publicat la 22.01.2013
Astrele zic s-o lasi mai usor cu bautura? Dar n-au zis nimic de sosuri pe baza de vin, nu? ;)
Voturi:28
Voturi:26
Voturi:34
In cont 25
Unghiera BISALUO
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 09:28
ieri la 11:06
pe 11.04 la 09:43
pe 10.04 la 18:06
pe 10.04 la 10:56
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
3 voturi
vasimur
MotanLaOale
RODIMUR
Bucataras
Cofetarul Vesel 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
monike 1
floryand 1
mihaelar63 9
1104 puncte
Andra_Constantinescu 6
1100 puncte
gaby_duceag 8
1000 puncte
Rocsi 9
250 puncte
UrsanMihaela 1
107 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Maioneza de pufuleti
Se maruntesc pufuletii, se umezesc cu cele 3 linguri de apa si se amesteca bine cu o lingura de lemn, se adauga mustarul si se freaca cu uleiul ca si la maioneza de oua, se adauga zeama de lamaie, sare si piper dupa gust.