publicat la 10.11.2017
publicat la 23.08.2016
publicat la 28.01.2016
Rutina omoară distracţia. Dacă azi ai stat o oră pe bucătăraş.ro, mâine trebuie să stai două ore. De săptămâna viitoare te poţi muta definitiv aici!
Bucataras.ro
[email protected]
Supa crema de ciuperci
Facem o supa din pulpa de pui, cartof, ardei, conopida si vegeta. Cand s-au fiert, scoatem legumele, carnea si pastram supa. Punem un litru de apa la fiert. Curatam si spalam ciupercile, le taiem bucatele si le scufundam in apa care a fiert. Le scoatem dupa 2 minute si le strecuram, astfel se...
Supa crema mix de legume mexicane
Ceapa maruntita se caleste in ulei si se lasa sa se raceasca. Se fierb legumele conform timpului inscriptionat pe punga. Se strecoara legumele, se amesteca impreuna cu ceapa calita si se paseaza cu blenderului. Compozitia din blender o amestecam cu apa in care au fiert legumele si o punem...
Supa crema de brocoli
Punem buchetelele de brocoli la fiert impreuna cu putina sare. S-a fiert cand se poate patrunde usor cu furculita in codita de la brocoli. Separat, calim ceapa maruntita si morcovul ras in putin ulei. Scoatem buchetelele de brocoli din apa (fara a arunca apa), le amestecam cu ceapa si...
Ciorba de conopida
Conopida o aveam fiarta de cand am pregatit salata de conopida...http://www.bucataras.ro/retete/salata-de-conopida-53613.html Apa in care am fiert conopida am pastrat-o pentru ciorba. Avem grija sa nu fierbem foarte tare conopida, pentru ca nu va mai ramane buchetele. Tocam marunt ceapa,...
Ciorba de perisoare
Punem apa la fiert intr-o oala. Separat tocam toate zarzavaturile (o ceapa, morcov, pastarnac, ardei) si le calim putin in ulei. Adaugam si bulionul. Le rasturnam peste apa care e pusa la foc si lasam sa fiarba bine. Cand sunt zarzavaturile aproape fierte, adaugam 2 linguri de orez si lasam sa...
Supa din carne de curcan
Se spala bine aripa de curcan si se pune in apa, la fiert. Cand da in clocot, schimbam apa. Adaugam un morcov taiat mai mare, o ceapa intreaga curatata bine si vegeta. Completam cu apa atat cat este necesar. Cand observam ca s-a fiert bine aripa de curcan, o scoatem si indepartam toate oasele....
Ciorba de curcan
Spalam pulpele de curcan si le punem la fiert. Cand se face spuma, aruncam apa si punem alta. Cand incepe iar sa fiarba, adaugam bulionul. Intre timp curatam cartofii si morcovii, ii taiam cubulete. Morcovii se pot da pe razatoare, cum va place mai mult. Ceapa o curatam si o taiem cat mai...