publicat la 14.03.2013
				publicat la 13.03.2013
				publicat la 13.03.2013
				Te simti ca un fluture viu colorat in aceasta perioada. Singura problema- Gura are tendinta de a functiona inaintea restului corpului.
Bucataras.ro 
[email protected]
Tocana de cartofi cu carne
Se taie ceapa marunt si se pune la calit in oala.Se adauga sare, piper,boia si carnea taiata cubulete.Se toarna apa si se lasa sa fiarba carnea.Cand a fiert carnea,se pun cartofii taiati cubulete si se lasa in continuare la foc.Cand a fiert totul se pune patrunjel tocat si se potriveste de gust....
Drob de primavara
Carnea tocata se amesteca cu ceapa verde, usturoiul verde, patrunjelul tocat. Se pun peste carne si cele 3 oua crude, painea stoarsa si maruntita, sarea, piperul, boiaua. Se amesteca bine bine si se potriveste de gust. Dupa ce am amestecat totul asezam jumatate din compozitie intr-o forma de chec...