Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Alpirsbach
Bucataras din 26.08.2013
Într-o cratiţă încingem uleiul de măsline. Tocăm mărunt ceapă şi usturoiul. În uleiul încins punem ceapă şi usturoiul calindu-le 3-5 minute sau până ceapă se înmoaie şi devine translucidă. Peste ceapă adăugăm roşiile decojite, pasta de...
publicat la 07.08.2014
publicat la 05.08.2014
publicat la 03.08.2014
Voturi:26
Voturi:40
Voturi:4
In cont 2
Set de 5 duze pentru decorare prajituri
Set de 4 pahare de whisky
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Tava pentru servire Jalz Jalz
Set de 250 forme pentru briose
Suport pentru ustensile de bucatarie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 14:38
la 11:01
la 08:03
ieri la 09:37
pe 02.12 la 14:34
de Rocsi 9
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
5 voturi
christyansen
MotanLaOale
Adele
RODIMUR
love_cherry 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
511 puncte
abstract01 1
200 puncte
Andra_Constantinescu 6
145 puncte
vasimur 4
133 puncte
Adele 4
128 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sos de roşii cu busuioc
Într-o cratiţă încingem uleiul de măsline. Tocăm mărunt ceapă şi usturoiul. În uleiul încins punem ceapă şi usturoiul calindu-le 3-5 minute sau până ceapă se înmoaie şi devine translucidă. Peste ceapă adăugăm roşiile decojite, pasta de...