Pieptul de pui se cresteaza cu ajutorul unui cutit, se bate cu un ciocan, se spala, se da cu sare, apoi se unge cu putin FUCHS Fix pentru Gratar. Se aseaza pe grillul electric uns cu ulei pana cand...
Fasolea se alege (sa nu fie boabe stricate), se spala in 2-3 ape si se pune la fiert. Se lasa sa dea in cateva clocote, apoi se ia de pe foc si se acopera cu un capac.
Carnea se portioneaza, se...
Cartofii curatati de coaja si taiati cubulete se pun la fiert in apa cu o lingurita de sare. Cand apa incepe sa clocoteasca se adauga si batonul de scortisoara.
Pesmetul se prajeste in unt...
Pune zahărul în laptele călduț și stoarce drojdia.
Cerneți făină și adăugați: unt, ouă, iaurt. Ultima data adaugam laptele cu drojdie.
Framantam aluatul si scoatem aproximativ 75-80 grame. Acesta va fi...
Spalam carnea si o taiem cubulete. O punem la fiert in apa cu putina sare. Dupa ce si-a schimbat culoarea o scoatem pe o farfurie.
Taiem costita pe marginea oaselor.
Tocam ceapa marunt, morcovii...
Spalam pieptul de pui, il scurgem bine de apa si il taiem pe lungime, in 3-4 felii potrivite. Acoperim fiecare felie de carne cu o folie alimentara si apoi o batatorim bine folosind ciocanul pentru...
Crema ganache:
Intr-un vas se adauga 300 ml frisca lichida (100 ml se pastreaza) si se pune pe foc mic pana ajunge in punctul de fierbere(nu trebuie sa fiarba).
Se da deoparte de pe foc, se...
Dorka a devenit prieten cu bucatarimcudiana