
publicat la 08.03.2018
publicat la 08.03.2018
publicat la 28.02.2018
Te-ai izolat de haită. Asta, în traducere liberă, înseamnă “eşti cam lefter”. Ar fi cazul să-ţi găseşti vreo caprioară sau vreun lopătar cu casă, maşină şi ceva în cont.
Bucataras.ro
[email protected]
Desert briose cu banane si Nutella
Pentru inceput mixam bananele foarte bine, adaugam Nutella, zaharul vanilat, untul, bicarbonat de sodiu stins cu laptele caldut, apoi din nou mixam timp de 2 minute. Ultimul pas este sa adaugam faina, amestecam foarte bine cat sa obtinem o crema frumoasa si compozitia este gata. Intr-o tava...
Desert banane pane umplute cu caramel si scortisoara
Pentru inceput taiem bananele in 3 sau, daca ale voastre sunt mai mari, le puteti taia dupa cum doriti. Cu coada de la o lingurita foarte mica scoatem miezul din banana cat sa ai loc sa umplii cu caramel, dar cu mare atentie sa nu taiem marginea bananei. Procedam astfel pana terminam toate 5...
Desert rulada cu crema de vanilie si capsuni
Foaia de rulada Pentru inceput batem cu mixerul zaharul si ouale impreuna, le batem cu rabdare si nu grabim mixerul ca sa nu ne scada compozitia. Le batem pana au o textura alba si putin spumoasa, apoi adaugam bicarbonat de sodiu si din nou amesteci pana ce devine pufos aluatul....
Desert placinta mini-afino
Se bat foarte bine ouale cu zahar. Adaugi praful de sare si drojdia crescuta la temperatura camerei (daca ai drojdie uscata o dizolvi cu 2 linguri de apa calduta) Adaugi laptele caldut, apoi omogenizezi amestecul. Apoi adaugi coaja de lamaie si jumatate din cantitatea de faina. Ultimul...