publicat la 26.11.2024
publicat la 01.11.2024
publicat la 01.11.2024
În sfârşit, talentele tale vor fi recunoscute de către un mare cineast. Rolul este destul de ciudat, filmările sunt în întregime la munte, personajul tău locuieşte într-o scorbură şi nu ai de spus nici o replică. Nu contează prea mult, orice debut e dificil şi, oricum, ratingul Animal Planet este din ce în ce mai rdicat.
Bucataras.ro
[email protected]
Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon
Cum se prepara acest Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon Mai intai am curatat gutuile si perele de coaja, le-am taiat bucati si le-am pus la fiert, am pus apa peste ele cat sa depaseasca de doua degete. Le-am lasat sa fiarba pana au devenit moi, apoi le-am...
Prajitura cu zmeura - Deliciu fin si aromat
Cum se prepara Prajitura cu zmeura - Deliciu fin si aromat Blaturi : Am folosit o tava cu dimensiunea de 34/25 cm, tapetata cu hartie de copt, tava nu este foarte inalta.Am sa scriu cum am procedat pentrul primul blat, al doilea este la fel, iar la al treilea am adaugat mai putina faina si am...
Mascota cu stafide imbatate-n rom si prajitura cu piscoturi
Cum se prepara Mascota cu stafide imbatate-n rom si prajitura cu piscoturi Crema pt. mascote: Mai intai am pus intr-o craticioara apa si cacao, am amestecat bine si am pus craticioara pe baie de abur si am amestecat continuu pana a capatat o consistenta mai groasa. Am lasat sa se raceasca...
Desert cu piersici - Reteta usoara la pahar
Cum se prepara Desert cu piersici - Reteta usoara la pahar Am folosit niste forme speciale pt. deserturi de acest gen, dar se port pune si in pahare, mai mici sau mai mari in functie de cate portii aveti nevoie. Piersicile din compot le-am scurs de zeama si le-am taiat cubulete mici. Am taiat...
Tort aniversar pentru mama, la implinirea frumoasei varste de 82 ani
Cum am preparat acest Tort aniversar pentru mama, la implinirea frumoasei varste de 82 ani Mi-am pregatit blaturile si cremele cu o zi inainte, am folosit o tava cu pereti detasabili cu dimensiunea de 37/24 cm, tapetata cu hartie de copt. Blat cu nuca : Am separat albusurile de galbenusuri....
Tort Lucia si 90 de veri implinite - Reteta pentru un desert festiv
Iata cum se prepara Tort Lucia si 90 de veri implinite - Reteta pentru un desert festiv Blatul si cremele le-am pregatit cu o zi inainte, cremele trebuie sa stea la frigider cateva ore bune, asa ca am ales sa le fac seara si sa stea toata noaptea la frigider. Blat : Am folosit o tava...
Torturi spirala cu zmeura - Desert aniversar si reteta nr. 1800
Cum se prepara Torturi spirala cu zmeura - Desert aniversar si reteta nr. 1800 Blat : Am folosit tava de la cuptor cu dimensinea de 38 cm/ 30 cm, am tapetat-o cu hartie de copt. Albusurile cu un praf de sare le-am mixat bine pana am obtinut o spuma tare, am adaugat 75 g zahar si am continuat...
Panna Cotta cu zmeura - Deliciu fin si cremos
Cum se prepara Panna Cotta cu zmeura - Deliciu fin si cremos Primul lucru pe care l-am facut a fost sa culeg zmeura. Apoi am pus gelatina la hidratat in lapte rece.Intr-o cratita mai incapatoare am pus laptele, zaharul si smantana pentru frisca, am omogenizat ingredientele si am...
Prajitura cu capsuni - Reteta delicioasa pentru Ziua Copilului
Cum se prepara Prajitura cu capsuni - Reteta delicioasa pentru Ziua Copilului Blat: Am folosit o tava cu pereti detasabili, 35/24 cm, tapetata cu hartie de copt. Am separat albusurile de galbenusuri. Am mixat albusurile cu un praf de sare pana am obtinut o spuma tare, am adaugat zaharul si...
Desert cu capsuni - Reteta rapida si delicioasa
Cum se prepara Desert cu capsuni - Reteta rapida si delicioasa Intr-un recipient mai inalt am pus crema de mascarpone, am adaugat smantana si laptele condensat si am mixat cateva minute, apoi am adaugat si jeleul si am mai mixat 1 min. Am luat 4 pahare de desert, am inmuiat piscoturile in...
Tort cu jeleu de capsuni - Desertul racoritor si delicios
Cum se prepara Tort cu jeleu de capsuni - Desertul racoritor si delicios Jeleu si blaturile le-am pregatit cu o zi inainte. Jeleu : Am curatat capsunile de codite, le-am spalat sub jet de apa, apoi le-am pus in blender si le-am blenduit. Gelatina am pus-o la hidratat in apa rece Intr-o...
Prajitura cu cirese semiamare - Desertul pufos si gustos
Cum se prepara Prajitura cu cirese semiamare - Desertul pufos si gustos Mai intai am scos samburii de la cirese si le-am lasat la scurs,desi nu a fost nevoie ca nu au avut zeama multa. Am separat albusurile de galbenusuri, peste albusuri am pus un praf de sare si le-am mixat pana am obtinut...
Inghetata cu capsuni - Deliciul aromat si cremos de vara
Cum se prepara Inghetata cu capsuni - Deliciul aromat si cremos de vara Mi-am pregatit ingredientele. Mai intai am pregatit galbenusurile, intr-un castron de inox am pus galbenusurile, zaharul si laptele, am mixat bine, apoi am asezat castronul pe baia de abur si am amestecat continuu cca...
Desert la pahar cu ciocolata, banane si alune - Reteta delicioasa si rapida
Cum se prepara acest Desert la pahar cu ciocolata, banane si alune - Reteta delicioasa si rapida Krant : Am pus zaharul in tigaia wok, am lasat sa se caramelizeze, apoi am adaugat alunele si am amestecat bine, sa se prinda caramelul de alune. Am uns un fund cu ulei si am intins amestecul...
Tort cu crema de capsuni - un desert savuros si aromat
Cum se prepara Tort cu crema de capsuni - un desert savuros si aromat Blat : Intr-un bol de inox am pus albusurile cu un praf de sare si am mixat pana am obtinut o spuma tare, am adaugat zaharul si am continuat sa mixez pana am obtinut o bezea ferma. In bezeaua obtinuta am incorporat nuca...
Mini choux a la creme cu vanilie, frisca si afine din dulceata, un deliciu fin si cremos
Cum se prepara Mini choux a la creme cu vanilie, frisca si afine din dulceata, un deliciu fin si cremos Aluat coji : Intr-o craticioara am pus laptele, untul taiat bucatele, sarea si vanilia, am pus pe foc craticioara si am amestecat continuu pana ce untul sa topit si a inceput sa...
Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post
Cum se prepara Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post Am pus la topit margarina. Intr-un castron am cernut faina, am pus sarea, zaharul, zaharul vanilat si praful de copt, am adaugat margarina topita, apa, apoi am inceput sa framant, am adaugat esenta de nuci si am...
Prajitura cu foi de bezea, nuca si cacao - reteta unei prajituri delicioase de casa
Iata cum se prepara Prajitura cu foi de bezea, nuca si cacao - reteta unei prajituri delicioase de casa Albusurile le-am scos din congelator si le-am lasat sa se dezghete ( le-am scos seara ), am adaugat un praf de sare si am inceput sa mixez pana am obtinut o spuma tare, am adaugat zaharul in...
Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata
Iata cum se prepara Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata Am pus gelatina la hidratat in apa rece, am stors mandarinele. Sucul de mandarine l-am pus intr-un castron de inox, am adaugat zaharul si cele doua oua, am omegenizat totul cu un tel. Am asezat castronul pe baie de...
Reteta de orez cu lapte cremos in stil turcesc
Iata cum se prepara Reteta de orez cu lapte cremos in stil turcesc Mai intai am pus la fiert orezul cu un praf de sare si 700 ml apa. L-am lasat sa fiarba pana ce toata apa a fost absorbita. Apoi am pus intr-un castron de inox, zaharul, cele 3 galbenusuri, amidonul si am inceput sa amestec si...
Prajitura Cati, o reteta delicioasa
Iata cum se prepara Prajitura Cati, o reteta delicioasa Blat 1 : Albusurile cu un praf de sare le-am mixat bine, am adaugat zaharul si am continuat sa mixez pana am obtinut o bezea ferma. Galbenusurile le-am amestecat cu untul topit apoi le-am incorporat in bezea cu miscari lente de jos...
Reteta de fursecuri fel de fel
Iata cum se prepara Reteta de fursecuri fel de fel Mai intai am pregatit aluatul. Am mixat ouale cu zaharul, am adaugat untura la temperatura camerei, am omogenizat bine, apoi am adaugat coaja de lamaie, amoniacul stins cu zeama de lamaie. La final am adaugat faina, in doua transe, am...
Reteta de desert El si Ea
Iata cum se prepara Reteta de desert El si Ea Intr-un castron am pus mascarpone, lapte condensat si smantana pentru frisca si am mixat bine pana am obtinut o crema ferma. Am amestecat ness-ul cu zaharul, am adaugat un pic de lapte si am frecat bine apoi am diluat cu restul de lapte.Am asamblat...
Reteta de mucenici moldovenesti - alta varianta
Iata cum se prepara Reteta de mucenici moldovenesti - alta varianta Sirop : Am pus la fiert apa cu zaharul si coaja de lamaie, apoi l-am lasat la racit. Ingredientele mi le-am pregatit de seara si le-am lasat la temperatura camerei. Intr-un castron am cernut faina. Am amestecat...
Reteta de cornulete cu unt
Iata cum se prepara Reteta de cornulete cu unt Am pus intr-un castron untul moale la temperatura camerei, am adaugat sarea, zaharul pudra, galbenusurile, coaja de lamaie , de vanilie am uitat dar nu a fost nici o paguba.Am amestecat bine totul pana am obtinut un amestec omogen apoi am...
Reteta de prajitura Primavara - 8 Martie
Iata cum se prepara Reteta de prajitura Primavara - 8 Martie Blat : Albusurile cu un praf de sare le-am mixat bine apoi am adaugat 150 g zahar si am continuat sa mixez pana am obtinut o bezea ferma. Galbenusurile cu restul de zahar-100 g le-am mixat 2-3 minute apoi le-am incorporat in bezea,...
Reteta de tort cu zmeura, banane si 50 de primaveri
Iata cum se prepara Reteta de tort cu zmeura, banane si 50 de primaveri Am pregatit blaturile si crema de seara si a doua zi am montat tortul si am terminat de pregatit crema, se poate face si in aceiasi zi daca nu aveti si altele de facut, eu m-am obisnuit sa le fac pe inserat si adoua zi sa...
Reteta de amandina-varianta Miha
Iata cum se prepara Reteta de amandina-varianta Miha Blat : Eu am ales sa coc 3 blaturi separat, din compozita obtinuta am impartit-o in 3 parti egale si am copt 3 foi in tava cu dimensiunea de 25/35 cm, se poate coace si intr-o tava cu dimesiuni mai mici si iese blatul mai inalt, fiecare...
Reteta de tort cu coacaze rosii si albe
Iata cum se prepara Reteta de tort cu coacaze rosii si albe Pentru ca mi-am pregatit blaturile cu o zi inainte, m-am apucat sa fac cremele si sa montez tortul in etape, aici e treaba cu rabdare si fara graba.Mai intai mi-am pragatit forma in care am asamblat tortul, un inel de tort reglabil pe...
Reteta de piscoturi de sampanie Savoiardi
Iata cum se prepara Reteta de piscoturi de sampanie Savoiardi Mai intai mi-am pregatit ingredientele, le-am cantarit, am separat albusurile de galbenus, am amestecat faina cu amidonul. Mi-am pregatit si tava pt. copt, am desenat pe hartia de copt un cerc cu diametrul de 20 cm, am asezat hartia...