Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Roma
Bucataras din 13.03.2015
Cele 2 linguri de amidon se amesteca cu apa, sucul de rosii, otet si zahar apoi se pune la foc mic. Cand se ingroasa se adauga peperoncino si miezul de rosie. Se lasa la racit si se serveste cu fructe de mare, legume in tempura etc.
publicat la 07.11.2015
publicat la 28.10.2015
publicat la 11.07.2015
O faptă bună nu e niciodată inutilă.Nicio munca nu e in zadar.
Voturi:18
Voturi:30
Voturi:47
In cont 19
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 18:06
la 10:56
ieri la 08:39
ieri la 08:34
de Retete_gustoase 1
pe 08.04 la 17:22
5 comentarii
4 comentarii
de oanapl 8
3 comentarii
de Criss 6
2 comentarii
7 voturi
5 voturi
4 voturi
3 voturi
UrsanMihaela
MotanLaOale
vasimur
Valclaudia 9
1200 puncte
oanapl 8
1155 puncte
Rocsi 9
248 puncte
Gherca Daniela 5
205 puncte
mena29 1
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sos dulce acrisor
Cele 2 linguri de amidon se amesteca cu apa, sucul de rosii, otet si zahar apoi se pune la foc mic. Cand se ingroasa se adauga peperoncino si miezul de rosie. Se lasa la racit si se serveste cu fructe de mare, legume in tempura etc.