Bucataras

6

Bucataras
suprem

Bucuresti

Bucataras din 19.07.2008

RETETE1018
PRIETENI
Retete / Scoala de gatit Bucataras

Aluat fraged de tartă - Rețeta de bază

In Scoala de gatit Bucataras la 4 Feb 2025

Cum se prepara acest Aluat fraged de tartă - Rețeta de bază: Pune făina într-un bol, adaugă untul taiat cuburi și amestecă până obții un aluat nisipos. Adaugă o linguriță de sare și cele două gălbenușuri și mixează în continuare. În cazul în...

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

In Scoala de gatit Bucataras la 21 Ian 2025

Cum se prepara Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată: Pune făina în bolul robotului, adaugă drojdia uscată și amestecă ușor.  Pune sarea, zahărul, apoi adaugă apa călduță, oțetul și jumătate din cantitatea de ulei....

Aluat pentru placinta, reteta rapida si usor de preparat pentru orice tip de umplutura

In Scoala de gatit Bucataras la 4 Oct 2016

Cum se prepara Aluat pentru placinta, reteta rapida si usor de preparat pentru orice tip de umplutura Dizolva drojdia proaspata in apa calduta si pune si cele 2 lingurite de zahar si o lingura cu varf de faina. Lasa de-o parte 10-15 minute pana se umfla si face bule deasupra, semn...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

În sfârşit, talentele tale vor fi recunoscute de către un mare cineast. Rolul este destul de ciudat, filmările sunt în întregime la munte, personajul tău locuieşte într-o scorbură şi nu ai de spus nici o replică. Nu contează prea mult, orice debut e dificil şi, oricum, ratingul Animal Planet este din ce în ce mai rdicat.

 
 
 
Retete preferate
Briose crosetate

Voturi:27

Eclere

Voturi:21

Toate retetele preferate
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]