Bucataras

8

Bucataras
suprem

Bucuresti

Bucataras din 19.07.2008

RETETE1194
PRIETENI
Retete

Salata Buffalo

In Salate la 11 Sep 2011

 Este o salata super buna, ce se prepara in nici 5 minute. Pui lingurita de miere intr-un castronel si o amesteci cu otetul balsamic pina se dilueaza. Speli rosiile, le tai jumatate si le asezi pe o farfurie in jurul mozzarelei. Peste adaugi frunzele de ruccola, apoi le stropesti cu...

Pulpa de miel cu sos picant

In Oaie la 20 Apr 2011

Se pune pulpa de miel pe masa, se unge cu mustar, apoise presara cu sare si boia. Se ruleaza si se leaga cu citeva sfori, dar nu prea strins. Se unge din nou cu mustar si se presara cu sare si piper. Se pune la rece peste noapte. Se prepara supa din osul de la pulpa si 1,5 l apa, se da in...

Tocana de miel

In Oaie la 18 Apr 2011

Amestecati faina cu sarea si piperul. Treceti carnea prin faina condimentata si rumeniti-o citeva minute in ulei in tigaie, pina cind devine maronie pe toate partile. Rumeniti bucatile de carne in mai multe serii. La sfirsit, puneti bucatile de carne intr-un ceaun cu pereti grosi. Taiati...

Picioare de miel la cuptor a la Jamie Oliver

In Oaie la 17 Apr 2011

 Incingeti cuptorul la 200 C. Culegeti frunzele de pe doua fire de rozmarin, amestecati-le in robotul de bucatarie cu untul, cimbrul si cea mai mare parte a frunzelor de salvie, apoi condimentati cu sare si piper. Cu un cutit mic faceti o crestatura  in picioarele de miel, intre...

Cotlete de miel la gratar a la Robert Rainford

In Oaie la 17 Apr 2011

 Puneti cotletele de miel intr-o pungamare de plastic etansa Amestecati bine ingredientele pentru marinada intr-un vasrime medie si turnati marinada coetele de miel. Lasati l frigider timp de 6 ore Scoateti cotletele marinate din punga si presati-le cu un prosop de hirtie, aruncati...

Cotlete de miel in sos de miere cu balsamico a la Jakob Hausmann

In Oaie la 17 Apr 2011

 Cotletele de miel se spala rapid sub jet de apa rece si se usuca cu hirtie absorbanta de bucatarie. Din ulei de masline, usturoi tocat fin, frunze de salvie si rozmarin proaspat, piper si sare se face o marinada. Seacopera apoi intr-un vas plat cotletele cu marinada, se acopera si se dau la...

Ciorba de miel reteta cu smintina si tarhon a la Horia Virlan

In Ciorbe la 13 Apr 2011

 Taiati carnea in bucati si opariti-o intr-o oala cu apa clocotita, apoi scoateti-o si puneti-o la fiert impreuna cu boabele de piper si putina sare in apa rece. Dupa ce carnea nu mai necesita spumare, adaugati orezul spalat si zarzavatul tocat marunt si continuati fierberea inca 15...

Pui Tikka Masala

In Pui la 26 Mar 2011

 Urmareste video prepararea pas cu pas a retetei

Pui cu sos de rosii

In Pui la 26 Mar 2011

  Urmareste video prepararea pas cu pas a retetei

Spaghetti alla puttanesca

In Mancaruri de post la 26 Mar 2011

  Urmareste video prepararea pas cu pas a retetei

Spezzatino

In Vita la 26 Mar 2011

  Urmareste video prepararea pas cu pas a retetei

Oua umplute cu pate Bucegi

In Porc la 7 Sep 2010

 1. Se taie oualele in doua si se scot galbenusurile.  2. Intr-un blender se mixeaza galbenusurile cu pateul de porc, smantana, mustarul si condimentele pana se formeaza o pasta. Se adauga verdeata tocata 3. Se umplu ouale cu pasta si se orneaza cu feliute de gogosar acru sau...

Macaroane cu carne de pasare Bucegi si cascaval

In Pui la 7 Sep 2010

1. Puneti 3l de apa cu sare la fiert, iar cand aceasta clocoteste, adaugati macaroanele rupte In doua si fierbeti-le conform indicatiilor de pe ambalaj, apoi scurgeti-le bine. 2. Caliti ceapa In uleiul Incins Intr-o cratita, apoi adaugati usturoiul si carnea de pasare Bucegi taiata cubulete....

Placintele cu pate Bucegi

In Pui la 7 Sep 2010

1. Se taie foile de placinta de-a lungul in 4 fasii si se acopera cu o carpa pentru a nu se crapa. Se mixeaza restul ingredientelor pentru a obtine o pasta 2. Se unge cu unt fiecare fasie de placinta, apoi se pune o lingurita din umplutura. Se impatureste pentru a obtine un triunghi. 3....

Chifle umplute cu carne de pasare Bucegi si rumenite in cuptor

In Pui la 7 Sep 2010

1. Taiati cate un capacel chiflelor, In partea superioara, scobiti-le cu grija folosind un cutit ascutit, iar apoi ungeti-le In interior cu untul Inmuiat. 2. Incingeti uleiul Intr-o cratita si sotati usor ceapa tocata, apoi adaugati ardeii taiati In fasii subtiri, continuand pana ce acestia...

Musaka cu carne de porc Bucegi si cartofi

In Porc la 7 Sep 2010

 1. Inabusiti In cuptor feliile de cartofi cu putina apa si o lingura de ulei, apoi scoateti-le la rece. In timp ce cartofii sunt In cuptor, Incingeti restul de ulei Intr-o cratita si caliti ceapa, adaugand apoi carnea de porc Bucegi taiata cubulete, sarea, piperul, cimbrul, iar la sfarsit...

Pizza cu carne de pasare Bucegi

In Porc la 7 Sep 2010

1.  Amestecati drojdia cu zaharul si cu 4 linguri de apa pentru a prepara maiaua. 2. Dupa ce s-a umflat putin, framantati-o cu restul ingredientelor pentru aluat. Lasati aluatul sa se dospeasca 2 ore, iar dupa ce a crescut Impartiti-l In patru si Intindeti foi rotunde, de dimensiunea...

Rosii coapte, umplute cu carne de porc Bucegi

In Porc la 7 Sep 2010

 1. Taiati cate un capacel In partea superioara a rosiilor, apoi scobiti-le cu grija astfel Incat sa nu se rupa, folosind o lingurita. Presarati cu putina sare interiorul acestora, apoi lasati-le sa se scurga, cu scobitura In jos, Intr-o tava curata. Amestecati Intr-un blender supa de legume...

Snitel pane din carne de porc Bucegi

In Porc la 7 Sep 2010

 1. Asezati faina amestecata cu piper Intr-o farfurie, iar pesmetul intr-o alta farfurie. 2. Taiati calupurile de carne din fiecare conserva de carne Bucegi In cate 4 felii, In asa fel Incat sa obtineti 8 felii. Treceti feliile de carne prin faina, apoi prin ouale batute, iar apoi prin...

Sos bechamel (saltsa aspri)

In Clasice la 18 Feb 2010

Se pune untul intr-o craticioara sa se topeasca. Se adauga faina amestecind repede cu o lingura de lemn ca sa nu se faca cocoloase. In continuare se adauga amestecind continuu laptele caldut, brinza rasa si sarea. Cind s-a ingrosat se ia craticioara de pe foc si se lasa deoparte 1-2 minute....

Piine umpluta

In Aperitive / Garnituri la 6 Feb 2010

1. Intr-un bol, se amesteca drojdia cu faina si sarea. Se adauga uleiul, apa si se incorporeaza lichidul cu o lingura sau cu mana. Apoi se rastoarna compozitia pe suprafata de lucru si se framanta (cu mainile date usor prin faina) timp de 5-10 minute, pana cand se obtine o coca omogena si...

Crema de branza de capra cu chives si rodie

In Aperitive / Garnituri la 6 Feb 2010

1. Se amesteca într-un bol branza de capra cu ricotta, apoi – cu ajutorul unei spatule – se întinde amestecul pe o farfurie întinsa. Se presara cu semintele de rodie si chives si se lasa deoparte pana aproape de servire. 2. Se amesteca mierea si otetul si se...

Pui umplut

In Pui la 6 Feb 2010

1 Se asaza cuscusul si amestecul de condimente într-un bol termorezistent si se toarna deasupra 50ml de apa fierbinte. Se acopera si se lasa deoparte 5 minute. Se amesteca cuscusul cu o furculita, se adauga caisele, semintele de pin, patrunjelul si se omogenizeaza. Se asezoneaza cu sare si...

Caras marinat in sos de legume a la Horia Virlan

In Crap / Caras la 10 Dec 2009

Spalati pestii, stergeti-i cu o cirpa curata si uscata, apoi taiati-i in bucati si sarati-i usor. Taiati morcovii in rondele, iar ceapa in solzi. Incingeti jumatate din ulei intr-o tigaie si prajiti bucatile de peste pe ambele parti, dupa care le scoateti pe o hirtie absorbanta Incingeti...

Tarta de casa cu mere, de post

In Mancaruri de post la 20 Noi 2009

Se prepara aluatul, iar merele se taie mai marisor. Se amesteca ingredientele si se pun in forme (gen cea de tort de la doctor Oetker). Se da cuptorul la 160 de grade, iar tarta trebuie sa stea la acest foc mic circa 30 de minute, pina se rumenesc merele si aluatul.

Peste la cuptor cu fenicul si rosii

In Peste la 8 Noi 2009

Am pornit cuptorul la 200 grade, dupa care am condimentat pestii cu sare si piper pe dinafara so pe dinauntru. Intr-un castron am amestecat feniculul taiat subtire, cu rosia taiata bucati (dar si rondele), patrunjelul, lamaiia (taiata felii subtiri) si patrunjelul, le-am dat un praf de sare si...

VIDEO: Cum sa prepari pui cu curry in 10 minute

In Pui la 8 Noi 2009

Indian : How To Cook A Chicken Curry In Ten Minutes   Curatati usturoiul si taiati-l felii, la fel, curatati ardeiul iute de seminte si taiati-l bucati mici Se încălzeşte o tigaie la foc mediu. Se adaugă 3 linguri de ulei de masline.   Apoi se adaugă ceapa...

Afisate 1021 - 1050 din 1194 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

Daca ajuti pe cineva azi, ai sa vezi ca isi va aminti de tine si data viitoare cind are nevoie de ajutor.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]