Bianca_Sacuiu

1

Bucataras
incepator

Brasov

Bucataras din 11.05.2013

RETETE8
PRIETENI32
Retete / Dulciuri

Biscuiti de casa

In Prajituri la 30 Mai 2013

Untura trebuie sa fie la temperatura camerei (eu am folosit untura pentru gatit de la Poiana Marului), este suficient daca o scoteti din frigider cu 30 de minute inainte de a incepe sa preparati coca pentru biscuiti. Untura se amesteca cu cele 2 oua, dupa care se adauga zaharul, apa,...

Tort Diplomat

In Torturi la 22 Mai 2013

Gelatina se pune in laptele rece la dizolvat, iar ouale(intregi) se bat bine cu zaharul. Se adauga gelatina cu laptele si se amesteca bine. Aceasta compozitie se fierbe in bain-marie pana se ingroasa. Apoi se lasa la racit. Se bate frisca bine, apoi se adauga fructele scurse de zeama si...

Prajitura Mozaic

In Prajituri la 11 Mai 2013

Se freaca zaharul cu margarina, apoi treptat, se adauga galbenusurile, coaja de lamaie/portocala, laptele si faina in care a fost pus in prealabil praful de copt si cele 2 linguri de cacao. Aceasta compozitie se toarna intr-o tava unsa si tapetata cu faina. Cand aluatul este gata se prepara...

Afisate 1 - 3 din 3 retete    

Postari recente

publicat la 03.06.2013

Cartofi copti in staniol

publicat la 30.05.2013

Biscuiti de casa

publicat la 28.05.2013

Bruschete cu mozzarella

Horosmopul tau de astazi:

Leu

“Foaie verde portocale/Dau la facultăţi mintale/Ca să ies întreg din şcoală/Şi să văd Arma Mortală”. E clar, azi eşti într-o dispoziţie ciudată pentru rime. Sau într-o dispoziţie pentru rime ciudate. Dacă şeful zice: “Azi vreau prezentarea gata”, abţine-te de la “tu vrei să-l cunoşti pe tata?”.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]