publicat la 17.06.2012
De data asta nu mai scapi fiindca cineva o sa nimereasca. Dupa doar doua incercari, cifrul de la centura de castitate. Desi te temi de ce va urma, la final esti chiar incantat/ a sa-ti schimbi statusul pe facebook in “It’s complicated”.
Bucataras.ro
[email protected]
Choux a la creme
Pt gogosele Se fierbe apa cu uleiul si sareaapoi se adauga faina toata odatasi se amesteca bine. Se lasa sa se racoreasca apoi se adauga ouale unul cate unul.Se spriteaza intr-o tava in care am pus hartie de copt si se coc 15 minute la foc iute apoi se da focul mai mic si se mai coc...
Salata de fructe in coaja de ananas
Ananasul se taie in jumatate si se scoate mijlocul care nu este comestibil apoi se scoate pulpa ananasului si se pune intr-un castron.Se taie cubulete mandarina , banana, para , kiwi si se amesteca toate impreuna cu ananasul.Se aseaza in coaja de ananas si se orneaza cu sirop de ciocolata si...
Cozonac trandafir
Se face o maia din drojdie , putin zahar, 2 linguri lapte , o lingura de faina si se lasa la crescut cam 10 minute. Se cerne faina si se pune peste ea laptele caldut amestecat cu zaharul , coaja rasa de portocala, zaharul vanilat, apoi se pun ouale batute bine si maiaua. Se amesteca apoi se...
Desert gogosi simple
Se face o maia din drojdie, 2 linguri de zahar, 2 linguri de lapte si o lingura de faina si se lasa la crescut 10 minute. Se bat ouale, se adauga laptele caldut, restul de zahar, maiaua, zaharul vanilat, coaja rasa de lamaie si faina cat cuprinde pentru a face un aluat mai tare. Se lasa la...