tarasmariana

1

Bucataras
incepator

Bruxelles

Bucataras din 28.04.2014

RETETE24
PRIETENI108
Retete / Dulciuri

Cinnabon: rulouri cu zahar brun si scortisoara

In Dulciuri la 17 Apr 2015

Amestecam faina, drojdia si zaharul vanilat. In laptele cald, adaugam ouale un pic batute, se adauga in faina si se framanta adaugand untul moale cate putin. Se acopera aluatul si il lasam sa creasca pana isi dubleaza volumul. Punem aluatul pe masa de lucru, se mai framanta putin. Intindem...

Cozonac cu cacao

In Dulciuri la 31 Mar 2015

Preparare : Intr-un bol punem jumatate de pahar de lapte cald si drojdia, amestecam bine si lasam deoparte pentru 10 minute. Intr-un alt bol punem un pahar de faina cernuta si laptele ramas, adaugam drojdia si amestecam cu o lingura si se pune un prosopel deasupra. Punem maiaua la loc...

Tort cu capsuni

In Torturi la 20 Feb 2015

Blat :  In primul rand separam albusurile de galbenusuri. Apoi se bat albusurile cu 50g de zahar pana se fac ca o bezea. Punem intr-un bol faina, praful de copt si amidonul apoi le amestecam. In galbenusuri adaugam zaharul vanilat si cele 50g de zahar si se mixeaza pana iese o crema....

Tarta cu visine si nuci

In Dulciuri la 3 Iul 2014

Prepararea aluatului :  Punem intr-un bol laptele cald, drojdia, oul, 1 lingura de zahar, zaharul vanilat si sarea. Le batem cu mixerul, adaugam faina si framantam. Adaugam si untul si mai framantam putin. Aluatul se lasa la dospit 1h  30 de minute dupa aceea mai framantam aluatul...

Tarta cu mere venetiana

In Dulciuri la 29 Iun 2014

Primul aluat :  Faina, praful de copt, si untul se framanta pana devine aluatul sfaramicios. Intr-un bol, punem oul si zaharul. Se amesteca si se toarna peste aluat si dupa aceea amestecam aluatul cu o lingura. Aluatul se pune intr-o tava de 21-23 cm si deasupra se pune putina faina ....

Inghetata italiana semifreddo

In Dulciuri la 20 Iun 2014

Se pun capsunile intr-un bol si adaugam 50g de zahar si se blendeaza. Separam ouale de galbenusuri, albusurile le batem cu mixerul pana se ingroasa, se adauga 50g de zahar cate putin si mai mixam pana devine ca o bezea. Adaugam gelatina in crema de capsuni si frisca batuta si amestecam. Se adauga...

Prajitura cu aluat faramitat

In Prajituri la 20 Iun 2014

Aluat :  Se cerne faina intr-un bol si se adauga toate ingredientele pentru aluat. Se adauga untul taiat cubulete, iar cu buricele degetelor lucram acest amestec pana obtinem un bol cu firimituri   Umplutura :  Mixam vanilia, ouale si zaharul pana devin ca o crema....

Prajitura cu ciocolata si bilute de cocos

In Prajituri la 20 Iun 2014

Compozitie :  Punem cacao, faina, amidonul, vanilia si praful de copt intr-un bol si le amestecam. Se bat albusurile cu mixerul pana se ingroasa putin, se adauga zaharul si mai mixam pana se face ca o bezea. Mixam galbenusurile cu 30g de zahar pana se face o crema. Adaugam in galbenusuri...

Tort Sifflé

In Torturi la 6 Iun 2014

Preparerea blatului :  Se pune un ou intr-un bol, se adauga zaharul si se bate bine cu mixerul. Se adauga uleiul si smantana. Se mai bate un pic faina, praful de copt si cacaua. Se amesteca uscate si se adauga cate putin in compozitie. Se amesteca pana se omogenizeaza, se toarna...

Profiterole

In Prajituri la 5 Iun 2014

Aluatul: laptele, apa si untul se pun pe foc pana dau in clocot. Se adauga faina si se amesteca bine pana devine un aluat consistent. Se lasa la racit. Dupa ce s-a racit adaugam ouale pe rand, unul cate unul si se amesteca bine. Se pune din aluat intr-un posh de ornat cu un orificiu mai mic,...

Impletita cu migdale

In Dulciuri la 15 Mai 2014

Se pun toate ingredientele intr-un vas si drojdia dizolvata in lapte cald se framanta bine si se lasa la crescut. Intre timp preparam umplutura:se macina migdalele,se pun intr-un vas,se adauga toate ingredientele ptr umplutura si se amesteca bine. Cand aluatul a crescut se mai framanta...

Tort cu crema de portocale

In Torturi la 8 Mai 2014

Batem ouale cu zaharul si cand compozitia incepe sa se ingroase adaugam faina amestecand pana la omogenizare. Impartim in doua blatul si coacem separat in 2 tavi rotunde detasabile sau pe rand. Cand s-au rumenit putin le scoatem si le lasam la racit. Asezam un blat pe platou punem in jurul lui...

Tort panza de paianjen

In Torturi la 28 Apr 2014

Blatul: se separa albusurile de galbenusuri,se bat bine pana devin tari,se adauga cate o lingura de zahar,si se bat bine,apoi se dauga cate un galbenus pe rand,se amesteca cu o lingura de lemn de jos in sus apoi se toarna compozitia intr-o tava rotunda unsa si tapetata cu hartie de copt.Se pune...

Tort de ciocolata si capsuni

In Torturi la 28 Apr 2014

Am separat ptr inceput albusurile de galbenusuri.Am batut albusurile cu putina sare pana au devenit tari,apoi am adaugat zaharul si am batut in continuare pana s-a topit zaharul,am adaugat galbenusurile si am omogenizat usor de sus in jos,am cernut deasupra faina,praful de copt si cacaoa si am...

Afisate 1 - 14 din 14 retete    

Postari recente

publicat la 20.02.2015

Familia

publicat la 17.04.2015

Turte Samarcande

Horosmopul tau de astazi:

Taur

Tu te gândesti cu nostalgie la perioada anilor ’90, deoarece atunci a fost ultima data când ai umblat dezbracat în public.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]