
publicat la 13.10.2013
publicat la 12.10.2013
publicat la 12.10.2013
Se anunţă zile toride. Cuptorul în care te coace destinul e mai mult decât strâmt şi lipsit de comfort. Putea şi ei să te frăgezească într-un spaţiu mai generos. În altă ordine de idei, nu uita că joia viitoare ai repetiţie la teatrul de păpuşi. Ţi-au luat sfori noi.
Bucataras.ro
[email protected]
Taitei cu legume chinezesti
Se portioneaza pieptul de pui in fasiute potrivite si pe pune intr-un castronas cu sos de soia si sos dulce acrisor si se lasa acolo minim 15 min pana se intrepatrund aromele. Se pun circa 2 linguri de ulei de masline sa se incinga intr-o tigaie si se adauga pieptul de pui care se lasa sa se...
Friptura in vin
Se ia bucata de carne se spala, se sareaza, se pipereaza, se maseaza cu putin ulei si o impanam cu cativa catei de usturoi. Cartofii se curata si se taie acordeon ,se sareaza,se pipereaza, ii dam cu putina boia si ulei si presaram rozmarinul. Luam o tavita termorezistenta, asezam totul in...