publicat la 26.10.2020
publicat la 26.10.2020
publicat la 22.10.2020
Întrucât sunteţi atât de deschişi la noi descoperiri ale tehnicii, vi se propune – şi acceptaţi bucuroşi! – să fiţi parte dintr-o serie de experimente ce ţin de teleportare.Din păcate, tot ceea ce veţi reuşi este să apăreţi în mai multe locuri deodată… pe Foursquare. Chiar şi aşa, acest lucru vă bucură, deoarece deveniţi Mayor în insulele Maldive fără măcar să fi trecut pe acolo! Hai, că nu e puţin lucru, nu?!
Bucataras.ro
[email protected]
Sos Pesto cu nuci si arahide
Avand in vedere ca sunt multe soiuri de busuioc, tin sa precizez ca am folosit busuioc clasic, care se gaseste in magazine si in piete. Eu l-am cumparat din piata de la tzarani, foarte aromat si sanatos. Am spalat bine frunzele de busuioc, le-am desprins de pe tulpini si le-am pus intr-o...
Sos olandez
In primul rind untul se topeste la foc mic, cel mai mic,iar din momentul topirii complete eu l-am mai lasat citeva secunde. Unii spun ca trebuie clarificat untul si abia apoi folosit la sos. Eu l-am folosit asa si a iesit minunat. Deci, dupa ce s-a topit bine si incet untul il lasati 2-3 minute...
Sos tzatziki
Castravetele se spala, se curata de coaja, se taie in sferturi si se taie partea cu seminte. Se taie cubulete mici, se amesteca cu iaurtul, sare, piper dupa gust, zeama de limeta, 2 linguri ulei de masline, usturoiul zdrobit, patrunjelul tocat marunt. Se amesteca toate ingredientele si se...
Chutney de struguri si ceapa
Boabele de struguri se taie in doua (eu am scos simburii), se pun intr-o cratita, se adauga ceapa taiata pestisor, lamaile cu tot cu coaja taiate marunt, ardeiul iute tocat si el. Se adauga si celelalte ingrediente si se lasa la rece 2-3 ore. Se pun pe foc si se amesteca din cind in cind, pt a nu...