publicat la 26.10.2020
publicat la 26.10.2020
publicat la 22.10.2020
Ai grija unde-ti directionezi astazi gandurile - sfaturile sunt rar binevenite şi cei care au cea mai mare nevoie de ele sunt întotdeauna cei oare le agreează cel mai puţin.
Bucataras.ro
[email protected]
Paella cu fructe de mare si peste
Am folosit o tigaie wok in care am pus 2-3 linguri ulei de masline la incins. Am adaugat calamarul si l-am prajit la foc iute pentru 2 minute. Am presarat un praf de sare peste calamari, in timpul prajirii si am continuat prajirea cu scoicile si apoi cu pestele taiat in fasii groase un...
Calamar umplut
Calamarul a fost intreg cu tot cu tentacule. Deci, indepartam tentaculele de la calamar, intestinele si osul care-l are in dotare. Il spalam bine pe interior. Pt umplutura : taiem ceapa rosie marunt, o punem intr-un castronel, iar peste adaugam celelate ingrediente. Amestecam bine, iar cu...