Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 06.02.2016
Prepararea: Se amestecă bine osânza dată prin maşina de tocat carne cu cele 150 g de făină şi se pune deoparte (la temperatura bucătăriei). Pentru aluat se măsoară făina pe o planşetă, se adaugă...
mai multe
publicat la 06.02.2016
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Ciocan pentru carne
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Set de 4 pahare de whisky
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
ieri la 06:40
pe 26.11 la 11:51
pe 25.11 la 11:03
pe 24.11 la 09:24
pe 21.11 la 17:39
de Andra_Constantinescu 6
5 comentarii
de vasimur 4
4 comentarii
6 voturi
4 voturi
3 voturi
Ina
MotanLaOale
vasimur
Andra_Constantinescu 6
1399 puncte
Valclaudia 9
500 puncte
Adele 4
319 puncte
Rocsi 9
316 puncte
Lau 9
66 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Haioş de casă, adică prăjitură cu osânză
Prepararea: Se amestecă bine osânza dată prin maşina de tocat carne cu cele 150 g de făină şi se pune deoparte (la temperatura bucătăriei). Pentru aluat se măsoară făina pe o planşetă, se adaugă...