Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 06.02.2016
Prepararea: Se amestecă bine osânza dată prin maşina de tocat carne cu cele 150 g de făină şi se pune deoparte (la temperatura bucătăriei). Pentru aluat se măsoară făina pe o planşetă, se adaugă...
mai multe
publicat la 06.02.2016
Set de 3 boluri Ellenge
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Veioza OSVINO, LED
Lumanare parfumata
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de RODIMUR 8
ieri la 22:51
de Bucataras 8
ieri la 09:10
pe 25.08 la 08:16
pe 22.08 la 15:04
pe 22.08 la 14:16
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
8 voturi
7 voturi
de Caty 3
6 voturi
Caty
MotanLaOale
vasimur
Miha 9
Ureaza-i "La Multi Ani!"
rena 1
Mimonna 1
Caty 3
4278 puncte
RODIMUR 8
2187 puncte
MotanLaOale 8
1170 puncte
Rocsi 9
325 puncte
vasimur 4
193 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Haioş de casă, adică prăjitură cu osânză
Prepararea: Se amestecă bine osânza dată prin maşina de tocat carne cu cele 150 g de făină şi se pune deoparte (la temperatura bucătăriei). Pentru aluat se măsoară făina pe o planşetă, se adaugă...