ryta

1

Bucataras
incepator

Galati

Bucataras din 06.08.2012

RETETE16
PRIETENI53
Retete / Dulciuri

Gogosi

In Dulciuri la 16 Ian 2017

Intr-un lighean, se pune faina, peste care se pune oul batut  se adauga drojdia, sarea, zaharul si apa si se framanta bine pana se obtine o coca moale. Se lasa la dospit cca. 30 min. Cand aluatul a crescut, se iau bucati de aluat si se intind cu sucitorul pe masa de lucru foi si decupam...

Crema de zahar ars

In Dulciuri la 24 Aug 2014

Se fierbe laptele si se lasa sa se racoreasca. Se ard cele 5 ling de zahar intr-un vas si se ung peretii vasului cu zaharul ars si se lasa 10-15 min sa se racoreasca. Se bat cele 7 oua cu zaharul si esenta de vanilie dupa care se adauga laptele si se amesteca. Se toarna compozitia in...

Prajitura cu visine

In Prajituri la 30 Iun 2014

Se bat albusurile spuma cu zaharul si zaharul vanilat. Se freaca  galbenusurile cu uleiul ca la maioneza pana devin o crema, apoi se  amesteca cu albusurile batute spuma. Se adauga apoi laptele, sarea si faina amestecata cu praful de copt si amesteci cu mixerul pana se incorporeaza....

Desert chec pufos

In Prajituri la 14 Iun 2014

Bati albusurile spuma cu zaharul si zaharul vanilat. Freci galbenusurile cu uleiul pus putin cate putin, ca la maioneza pana devin o crema, apoi le amesteci cu albusurile. Adaugi laptele, sarea si faina amestecata cu praful de copt si amesteci cu mixerul pana se incorporeaza. Se tapeteaza...

Dulceata de capsuni reteta

In Dulceata / Gem la 9 Iun 2014

Dulceata de capsuni reteta Se curata capsunile si se spala.Separat se face un sirop din apa si zahar si se lasa la foc pana se topeste zaharul.Cand s-a topit zaharul se pun si capsunile si se lasa la foc mic.Dupa ce au fiert cca 1 ora jumatate se adauga lamaia taiata cubulete.Se mai fierbe...

Negresa

In Prajituri la 27 Apr 2014

Se bate oul cu zaharul pana se face spuma, dupa care se adauga uleiul si se freaca pana devine ca o maioneza. Se adauga cacao si se bate bine, se adauga gemul si sarea, laptele si se bat in continuare. Se adauga faina amestecata cu bicarbonatul si se amesteca pana se incorporeaza. Se toarna in...

Cozonac cu rahat si stafide

In Dulciuri la 27 Apr 2014

Se oparesc 2 pumni de faina cu o cana de lapte, se bat ouale cu mixerul impreuna cu zaharul si esentele,din ouale batute cu zahar se ia o lingura rasa de continut si se pune peste drojdie impreuna cu o lingura de lapte si se freaca sa se topeasca apoi se pune un pic de faina si se amesteca, apoi...

Saratele cu susan

In Prajituri la 11 Ian 2014

Se topeste untura si se amesteca cu borsul,se adauga oul,drojdia si casul de oi ras dupa care se adauga faina cat cuprinde.Se framanta bine. Se ia o parte din aluat  si se intinde cu sucitorul o foaie peste care se pune susanul si se apasa un pic cu sucitorul ca sa se indese susanul in...

Afisate 1 - 8 din 8 retete    

Postari recente

publicat la 16.01.2017

Gogosi

publicat la 24.08.2014

Crema de zahar ars

publicat la 30.06.2014

Prajitura cu visine

Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

De data asta nu mai scapi fiindca cineva o sa nimereasca. Dupa doar doua incercari, cifrul de la centura de castitate. Desi te temi de ce va urma, la final esti chiar incantat/ a sa-ti schimbi statusul pe facebook in “It’s complicated”.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]