Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Piatra Neamt
Bucataras din 16.05.2012
Spalam toate ingredientele, le curatatam si bagam totul in blender. Puneti compozitia in sticle, la care lasati capacul deschis 1-2 zile pana cand fermenteaza sosul. Asta-i tot! Simplu nu?!
publicat la 24.03.2015
publicat la 20.03.2015
Zâmbește! E încă legal și neimpozitabil.
Voturi:44
Voturi:84
Voturi:86
In cont 25
Unghiera BISALUO
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de RODIMUR 8
la 02:56
de Andra_Constantinescu 6
ieri la 15:13
de vasimur 4
ieri la 10:38
de Bucataras 8
ieri la 06:15
pe 18.10 la 13:57
4 comentarii
3 comentarii
6 voturi
de Constelatialeu 9
5 voturi
vasimur
RODIMUR
Rocsi
lilik 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
remy_81 1
Rocsi 9
1219 puncte
MotanLaOale 8
1170 puncte
Andra_Constantinescu 6
1015 puncte
mirela0911 8
1006 puncte
simona72 7
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sos de rosii picant, raw (pentru iarna)
Spalam toate ingredientele, le curatatam si bagam totul in blender. Puneti compozitia in sticle, la care lasati capacul deschis 1-2 zile pana cand fermenteaza sosul. Asta-i tot! Simplu nu?!