Zeama de cocos in stil Basarabean

de Ksenya in Ciorbe, 20 Mar 2015 | 9756 vizualizari

COMENTARII (22)

Merisor 1

20.03.2015, 16:56

Ce bine arata!

Cris2711 1

20.03.2015, 16:57

monik80 1

20.03.2015, 16:57

Ksenya 1

20.03.2015, 16:57

Multumesc Meri,e si buna tare

Ksenya 1

20.03.2015, 16:58

multumesc fetelor!

Gherca Daniela 1

20.03.2015, 17:01

mihaelar63 1

20.03.2015, 17:02

De reveneala

Adele 1

20.03.2015, 17:10

Bya Ralu 1

20.03.2015, 17:10

ce bine arata

Ksenya 1

20.03.2015, 17:24

Da Mihaela,de reveneala ce frumos suna!

Ksenya 1

20.03.2015, 17:25

Multumes bucataraselor !

simona72 1

20.03.2015, 19:16

Ador borsurile moldovenesti! Le consider cele mai bune cu bors de putina...nu am intalnit nicaieri bors mai bun!

MotanLaOale 1

20.03.2015, 23:19

dantes 1

21.03.2015, 07:53

Bun!

miki_a 1

21.03.2015, 10:22

Bun!

Rocsi 1

21.03.2015, 21:32

Cat de bine arata!

Teo 1

23.03.2015, 20:41

Buna ciorbica ta!

Carmen_g 1

26.03.2015, 15:50

Panacris 1

26.03.2015, 18:31

iry-gabriela 1

31.03.2015, 11:13

vasy16 1

27.02.2016, 21:55

ce bine arata

navidad_2017 1

04.01.2017, 03:52

Asta e specialitatea tatei (el e Basarabean!). O adoram toti din familie, chiar daca aici suntem nevoiti sa o acrim cu lamaie! Dar o facem intotdeauna numai cu cucos de tzara si neaparat cu "tokmagii" facuti in casa (ou + faina de grau).

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cocos acrita cu zeama de varza