Vegeta 100% naturala

de Criss in Conserve, 24 Sep 2015 | 9806 vizualizari

COMENTARII (22)

MotanLaOale 1

24.09.2015, 18:32

Adele 1

24.09.2015, 18:40

delia64 1

24.09.2015, 18:46

Gherca Daniela 1

24.09.2015, 18:46

Andra_Constantinescu 1

24.09.2015, 18:51

Super!

Constelatialeu 1

24.09.2015, 18:53

Merisor 1

24.09.2015, 19:19

Super!

Ina 1

24.09.2015, 20:00

Bravo! Foarte bine arata si se vede ca uscarea s-a facut corect, culoarea e vie, nu s-au maronit

Valclaudia 1

24.09.2015, 20:07

nota zece cu felicitari!!

Corinuta 1

24.09.2015, 20:22

minunata!

Criss 1

24.09.2015, 20:40

Multumesc mult . A fost ceva de munca, mai mult din cauza lipsei spatiului, altfel ar merge destul de repede.

Gicuta 1

24.09.2015, 20:50

Suuuuper!

diaconta 1

24.09.2015, 21:27

Tot zic ca fac dar nu am timp de ea

CameliaR 1

24.09.2015, 21:34

Fain tare

Catalina L 1

24.09.2015, 21:47

asta da vegeta...vreau si eu

mihaelar63 1

25.09.2015, 02:20

Felicitari pentru perseverenta si rabdare

Raluca57 1

25.09.2015, 07:38

Excelent!

-Licurici- 1

25.09.2015, 07:53

Super!!!!

Rocsi 1

25.09.2015, 10:49

Bravo Criss. Si eu am zis ca fac, dar mi se pare prea migalos si mereu renunt

- Andreea - 1

25.09.2015, 14:16

Criss 1

25.09.2015, 15:53

Multumesc dragelor.

shukly 1

17.08.2016, 12:15

Interesant, dar prea mult de munca. Legumele respective se gasesc proaspete tot timpul anului, nu are rost atata munca. Plus depozitarea ei. In vegeta din comert exista si alte ingrediente care ii dau gustul, chiar daca nu toate sunt naturale.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

ieri la 18:21

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Conservarea mararului