Varianta mea de piureu de cartofi

de Cristi Roman in Aperitive / Garnituri, 20 Iul 2012 | 19661 vizualizari

COMENTARII (26)

gaby_gabytza 1

20.07.2012, 17:54

buuuuun

Lau 1

20.07.2012, 17:57

foarte bun

MotanLaOale 1

20.07.2012, 18:20

bun bun

Bunica 1

20.07.2012, 18:26

E foarte bun ! dar Matei,nepotul meu, sigur nu l-ar manca

Bya Ralu 1

20.07.2012, 18:37

super

laura_n 1

20.07.2012, 18:54

cred ca are o textura si cremoasa si aromata

Rocsi 1

20.07.2012, 19:07

Imi place foarte mult!

Merisor 1

20.07.2012, 19:13

e buna, uite eu nu puneam busuioc, data viitoare am sa pun

Merisor 1

20.07.2012, 19:14

am stiut eu de ce m-am inscris la bucatarasi,mereu aflu ceva nou

mamaieelena 1

20.07.2012, 21:10

excelent

alinutzika 1

20.07.2012, 22:50

trebuie sa fie tare aromat

LUK 1

21.07.2012, 09:52

da..bun bun..nici eu nu pun apa in piure..tot lapte m-a invatat mama de mic copil si unt (sau margarina mai foloseam mai demult)..aromat cu busuioc si ceapa verde n-am incercat dar sigur ii da o aroma super!..prin zona de munte mai punea bunicul meu putin ulei din cel in care a prajit carnea..iesea tare gustos si asa..

iry-gabriela 1

21.07.2012, 15:41

interesant piureul tau

Sim0na 1

22.07.2012, 13:57

Nici eu nu folosesc apa, ci unt sau lapte, dar cu ceapa verde sau busuioc inca nu l-am facut.

mena29 1

27.07.2012, 14:36

Delicios!

Irina 1

06.08.2012, 19:16

De notat reteta ta, Cristi. Eu adaug de fiecare data unt si lapte (sau smantana), dar pana acum n-am incercat cu parmezan si busuioc. Foarte interesant!

Cristi Roman 1

07.08.2012, 02:17

Multumesc mult .

- Andreea - 1

08.08.2012, 09:33

azi sigur am sa fac si eu...

Dya Daniela Andrei 1

09.08.2012, 08:24

Interesant. O voi incerca!

Xandrinne 1

10.08.2012, 11:26

O sa incerc si eu; pana acum puneam la fiert, alaturi de cartofi, doi-trei catei de usturoi si o foaie de dafin, iar cartofii ii pasam cu un pic de lapte si/sau smantana, unt. O sa incerc si varianta ta, multumesc!

Cristi Roman 1

10.08.2012, 11:40

Va multumesc mult, sa-mi ziceti dupa ce faceti daca e bun sau nu .

Ina 1

12.10.2012, 18:40

abia azi l-am executat delicios!

Cristi Roman 1

12.10.2012, 23:05

multumesc mult, Ina .

babi5 1

06.02.2013, 14:06

Bun il incerca, in principiu asa il fac si eu cu unt lapte dar fara busuioc si ceapa verde ..

babi5 1

13.06.2013, 15:52

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv reteta de preparare a papanasilor rustici cu branza sarata si sos de smantana