Valuri de ricotta cu bezea

de divainbucatarie in Prajituri, 11 Noi 2010 | 14686 vizualizari

COMENTARII (19)

Miha 1

11.11.2010, 17:39

Super prajitura!

diaconta 1

11.11.2010, 17:48

suuuuuuuuper

madi_marin 1

11.11.2010, 17:49

faina tare.....

Laly 1

11.11.2010, 17:51

Ce buuuuuuuuna este

corina241 1

11.11.2010, 17:52

cat sunt de pufoase

nadina73 1

11.11.2010, 17:52

super la favo si 5f

lia maria 1

11.11.2010, 18:15

direct la favorite

Rocsi 1

11.11.2010, 18:38

cred k are un gust bun bun

divainbucatarie 1

11.11.2010, 19:24

va multumesc fetelor!! sunteti tare dragute!

La Ancuta 1

11.11.2010, 20:46

am venit sa fac valuri.... si sa pap valuri

mamaieelena 1

11.11.2010, 21:20

da merita cele 5 furci la favorite cu ea

ionix 1

11.11.2010, 21:21

chiar ca-i misto

Teo 1

11.11.2010, 21:41

frumoasa tare ! se poate inlocui cu o alta branza?

mena29 1

11.11.2010, 21:51

mmmm

divainbucatarie 1

12.11.2010, 06:45

Va multumesc! Draga Teo nu cred ca merge cu alt fel de branza...

Corinuta 1

12.11.2010, 15:13

Aoleooo! Ce minunatie, da ce bunatate!

simonay 1

30.09.2013, 15:44

deci URDA se amesteca doar cu galbenusurile fara albusuri ?

diaconta 1

30.09.2013, 15:54

Simonay,urda se amesteca cu zaharul si galbenusurile,iar albusurile ramase cu zaharul pentru bezea.

babi5 1

30.09.2013, 20:55

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura delicata