Turnulete taranesti

de Oana in Aperitive / Garnituri, 3 Oct 2009 | 23433 vizualizari

COMENTARII (10)

Miha 1

04.10.2009, 00:19

Dar de ce le zice taranesti?

Oana 1

04.10.2009, 00:38

Asa mi-a venit Inventie proprie

Bucataras 1

04.10.2009, 00:59

Le zice taranesti ca a pus steagurile taranilor aia de englezi, elvetieni sau americani, nu vezi?

Bucataras 1

04.10.2009, 01:00

glumeam. pai nu vezi ca-s facute cu rosie, brinza, ceapa si sunca? ti se pare ca e mincare de fitze?

Oana 1

04.10.2009, 01:14

Esti tare!

Bunica 1

04.10.2009, 07:48

Noaptea e lasata de Dumnezeu sa dormiti, nu sa comentati denumirile aperitivelor Oanei.
Eu la turnuletele astea as fi pus deasupra si castraveti sau ardei (pentru diversificarea coloritului pe platou). Ce alte nebunii ai mai facut ?

Oana 1

04.10.2009, 11:13

Buni, da, mergeau, dar nu imi ajungea scobitoarea Trebuia sa le fac gen frigarui. Si sa stii ca am fost cuminti, n-am facut nebuni , cel putin nu noi, astia mari Sau ziceai d enebunii culinare?

ramo_cata 1

04.10.2009, 17:26

nota 10 ..

Oana 1

04.10.2009, 20:52

Multumesc, Ramo!

Ubulika 1

24.12.2010, 11:23

bun buuunnn

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu crema de branza si cascaval